Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení telefonu pomocí bluetooth ve vozidle

Od: milos* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

Vlastním telefon Samsung Galaxy A12 asi půl roku starý a mám tento problém.Mám pracovní vozidlo Peugeot Boxer který je vybaven originálním autorádiem a zařízením Blue & Me .Telefon mám s vozidlem spárovaný a vše funguje.Ale když vypnu zapalování a znovu ho zapnu,tak se mi na displeji ve vozidlo objeví to že telefon není připojený.Otevřu v telefonu Bluetooth a tam mi to hlásí že to je připojené jak pro hovory tak přístup ke kontaktům,takže by neměl být problém.,ale když chci někomu zavolat tak to hlásí ve vozidle Call end.Takže v telefonu vypnu párování a znovu ho zapnu a okamžitě se to spojí s vozidlem a normálně to funguje.Začalo to dělat poslední dobou,dříve to fungovalo úplně spolehlivě a normálně.Nemáte prosím někdo s tímto zkušenost čím by to mohlo být.Už jsem zkoušel ve vozidle restartovat zařízení i udělat nové párování s telefonem ale problém nadále přetrvává.

Předem děkuji za odpovědi.

M.Kindl

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je divné. Já mám služebního Partnera, už několikátého s rádiem s BT- S Boxerem jsem jezdil před vánoci, měl jsem půjčenou předváděčku z autosalónu a ani tam nebyl absolutně žádný problém s párováním tlf a hovory přes HF. . Telefon mám taky Ťamťung, akorát XCover4. Jediný problém jsem zaznamenal už dávno, když jsem jezdil taky půjčenou 5008, jenže tam už těch telefonů bylo uložených snad dvacet. Tak jsem to promazal, znovu přihlásil ten svůj a fungovalo to.

milos*
hodnocení

Mě to taky normálně fungovalo a začalo to dělat asi před 14 dny.V autě jezdím jen já sám a žádný jiný přístroj tam není spárovaný,jen ten můj telefon.Sám tomu nerozumím.Myslel jsem si zda není problém v telofonu s Blutooth ale to funguje.Mám třeba sportovní hodinky a tam mi normálně chodí notifikace na upozornění.

111®
hodnocení

1x

mě to přijde, podle toho že jste dva, že proběhla aktualizace mobilu. Nebyla náhodou?

milos*
hodnocení

Aktualizace proběhla ale nevím zda to bylo před nebo potom co jsem to zjistil že to přestalo fungovat.Zkoušel jsem jak restartovat telefon tak i vymazat spárovaný zařízení a znovu to spárovat.Zkoušel jsem ještu jednu věc a to že jsem vzal jiný telefon a s autem to spároval a fungovalo to tak jak má.Ale na můj telefon to přestalo fungovat.Musím to vždy jako vypnout a znovu zapnout párování a funguje to.

kmet
hodnocení

0x

Některá auta umožňují spárování více zařízení zároveň, jedno na média, druhé na telefonování. Třeba bude potíž v tom a/nebo v nastavení, že je jen jeden telefon na oboje.

111®
hodnocení

0x

měl by mít Android 10 a Verze Bluetooth 4.2, kouknout do mobilu co tam je nyní.

milos*
hodnocení

Je tam Android 13 a verzi Blutooth nevím kde mám hledat ale jak jsem koukal do technických parametrů na internetu tak by tam měla být verze 5,0

111®
hodnocení

0x

někde O telefonu v nastavení..

milos*
hodnocení

Ted jsem zkusil vzít jiný telefon a provedl jsem párování a vše funguje tak jak má.Tak jsem zkusil nové párování mého telefonu a vše se bez problémů spojí ale jak vypnu zapalování a znovu zapnu,tak se to nespojí a přitom mi telefon hlásí že to je spojené,tak musím dát nové připojení a funguje to.Ze začáku to normálně fungovalo,tak je možné že to je nějakou aktualizací,protože problém je viditelně v mém telefonu.V telefonu tu verzi nemohu najít ale když tam je Android 13 tak si myslím že tam bude ta verze 5,0

111®

no jo, není aktoalizace vždy výhra..

milos*
hodnocení

S tím mohu plně souhlasit.No nic,hold to budu muset vždy vypnout a znovu zapnout.Jinak děkuji za rady.

hodnocení

0x

Podezřívám firmu Peugeot, že software do jejich aut (včetně aplikace pro telefon) dělal zřejmě někdo v době stávky, když chtěl firmu zničit. A musím uznat, že se mu to poměrně podařilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]