Nejste přihlášen/a.
Už asi rok se úspěšně bráním aktualizovat soumi redmi Note 10 Pro.
Současná verze mňuj je Global 12.5.1.0 Stable (RKFEUXM).
Telefon funguje dobře a byl bych rád, kdyby to tak i nadále zůstalo!
pro tomkk
S tím nahráváním hovorů je to problematičtější, ale ne kvůli MIUI. Každopádně záleží na tom, zda máte globální verzi MIUI, nebo místní (CZ) verzi. U "místní" verze MIUI právě není s nahráváním hovorů žádný problém (oproti většině telefonů s novějšími verzemi Androidu). Problémy s nahráváním hovorů jsou kvůli "ochraně soukromí", které má Android implementované od určité verze.
pro NOX
Ano, jak jsem psal, kvůli GPDR (ochraně soukromí). A aby to bylo splněno, je to přímo "nastaveno" v systému Android. Problém je, že různé země mají různé zákony, takže se "výrobce" softwaru rozhodl to omezit takto plošně, přímo v systému Android. Ale nahráváním hovoru v ČR zákon neporušujete. Dle zákona si můžete hovory nahrávat i bez vědomí protistrany, ale pouze pro svoji vlastní potřebu. Nesmíte nahrávky např. sdílet s "třetí" osobou, apod. Nicméně jsou případy, kdy by bylo samozřejmě možné nahrávky využít, třeba jako důkaz. V některých zemích je nahrávání hovorů bez souhlasu protistrany zakázáno úplně.
No já právě četl poznámky od odborníků že některé důležité funkce zmizí - například volba aplikace která se má spustit na určitá data. Poměrně důležitá věc.
Jako kdyby nestačilo, že když je v mobilu více navigačních programů, tak nesmějí používat stejné mapys ale pro každou app se musejí nahrát separátně.
Paráda, myslel jsem si to. Že bude dobré neprovádět žádné hloupé aktualizace fungujícího systému.
To nahrávání hovorů bych chtěl taky, mám tam Cube ACR podle rad tady na poradně, ale ještě jsem to z obav kvůli složitému nastavování nevyzkoušel.
pansvacinka
Nedíval jsem se na specifikace Vašeho telefonu, ale tuším, že je podporovaný přímo pro CZ ROM. Takže, když místo stávající "globální" ROM nainstalujete "místní (CZ)" ROM, budete mít dostupné nahrávání hovorů přímo v menu telefonu, čili bez nějakých dalších programů. Navíc funguje nahrávání hovorů bezproblémově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.