Nejste přihlášen/a.
dá se nekde sehnat u nas levneji tento zdroj viz odkaz? spinaný zdroj DK-DC 12V 2A
mám to do svetelného efektu, odesla vstupní část zdroje díky zkratu na konstru svetla, potřebuji presne ten samý zdroj protoze uchycení atd..
odkaz steinigke.de/...
diky moc
máte nekdo schéma toho zdroje? Co je necastejsi pricina vady - zkrat na vstupu zdroje - vyhodí pojistka trubičková?
mám tu jeste druhý svetelný efekt tam je trosku silnejsi zdroj (je tam i motorek 12V) a opet to hází zkrat...kde hledat? V elektronice nejsem laik ale spinane zdroje neznám díky za radu
tak aby toho nebylo málo mám tu další svetlo (je to paprskový efekt na hudební propdukce) s motorkem 12 V kdy se led diody otáčí a přes čočky vrhá paprsky po prostoru...
pouzito nekolikrát na akci a bác pojistka na svetle odpálená, kouknu dovnitr nevidím nic spáleného dám novou pojistku a opet praskla a praskal i postka na plosnáku (sklenená v nejaké obale) je hned za vstupem 230V... tak bud opravit nebo sehnat podobný zdroj 12V ta pojistka na plosnaku ma 3A
uchycení viz dva otvory rozmer plosnaku cca 9,4x4,8 cm
ten první zdroj jsem tedy musel objednat předražený kvuli uchycení dovntiř svetla...
tady tento druhý uvazuji ze pokud se nesezene ten samý tak externí zdroj koupím a svetlo bude na 12 V
diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.