Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nešla mi pračka,měla rez na vidlicich

Od: bohumila odpovědí: 5 změna:

Dobry den, dneska jsem zapla pracku a zjistila jsem , že na vydlicích je rez. A pračka se nezapla , aš jsem ji odstranila tak se pračka zapla , pradlo se dopralo . Čím to je , mame v bytě plisen je to tim , neno muže dojít k stratu. Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na přívodní zástrčce, pokud jsou kontakty zaoxidované nebo dokonce rezavé hrozí nebezpečí vyhoření zásuvkového spoje díky špatnému kontaktu.

Ztrátový proud se na špatném kontaktu ihned přemění v teplo a vidlice bude horká a bude teplem ničit i zásuvku samotnou, případně i namontované vodiče.

Vidlice je poniklovaná. Očištěním se povrchová úprava nenávratně zničí, pokud už zničená nebyla korozí.

Stejně tak je poškozená i samotná zásuvka ve zdi.

Oboje musí vyměnit elektrikář.

hodnocení

1x

Proboha, nešlo by to napsat česky? Co máte na mysli těmi ,,vydlicemi´´? Jako rezavý kolíky u zástrčky? To by samozřejmě, byl problém, protože rez způsobuje přechodový odpor , což ve finále může vést i k vypálení kontaktů zásuvky, jelikož pračka má celkem vysoký příkon

hodnocení

1x

Vyfotit...

gurumeditation
hodnocení

1x

Plíseň v bytě = zvýšená Vzdušná vlhkost v bytě.

tam kde máte pračku tak tam máte určitě vlhko a kapky na stěně že?

vidlici vždy při nepoužívání pračky vytahuj ze zdi!

hodnocení

0x

No,aby zaoxidovala vidlica,tak to tá práčka musela dlho stáť. Hrdzavieť mosadz som ešte nevidel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma příkon pračky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]