Nejste přihlášen/a.
Možná hloupý dotaz ... Koupila jsem babičce CD přehrávač a chtěla jsem se zeptat, jestli si na něm může přehrávat audioknihy, které budou na CD? Nebo tyto audioknihy se dají přehrávat jenom v PC? Děkuji.
Většina audioknih se dá koupit na CD, snad jedině ta zelená příšera z Alzy má jen odkaz na stažení mp3, Zrovna včera jsem vybíral nějaké audioknihy, dostal jsem od syna pod stromek voucher, takže mohu doporučit např www.knihydobrovsky.cz, kde mají spousty audioknih všech žánrů.
Já jsem velký fanda do audioknih, mám jich stovky, proto mě přijde praktičtější mít knihy ve formátu mp3 souborů, protože i zraktického hlediska je praktičtější mít celou kolekci mnoha knih na externím disku, než stovky CD, které samy o sobě jsou mechanicky problematičtější při přehrávání. Já poslouchám knihy hlavně v autě při řízení, takže je jediné řešení nahrát to na flash USB, jelikož už ani v autě není ,,díra na CD´´
Ale pokud jde o starší osobu, kde je předpoklad, že bude audio poslouchat někde v klidu na kanapi, může CD přehrávač dobře posloužit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.