Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Nokia 6300 na C2-01

Od: skrob® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, po rozbití displeje jsem N 6300 přešel na C2-01.Vy měnil jsem paměťovou kartu a co bylo na ní se opravdu zobrazilo. V aplikaci Trezor.jar. nemůžu zadat heslo a tak se dostat k textům. Že bych zapomněl heslo pochybuju, nezůstal nějaký záznam v tom starém přístroji a hlavně ta data.Díky za info.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Po výměně telefonu a tedy i paměťové karty je potřeba do nového telefonu opět nahrát všechny (nebo spíš ty nefungující) aplikace.

Při jejich první instalaci do původního telefonu se totiž část aplikace uloží i do paměti telefonu a po přehození karty do nového přístroje ta aplikace není kompletní.

hodnocení

Jsem si to myslel moc díky

martinhajek*
hodnocení

0x
Aplikace nainstalovaná v prostředí S40 3rd (N6300), nefunguje u S40 jiných generací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]