Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV hláška, že je slabý signál

Od: radka* odpovědí: 6 změna:

Hezký den, bydlím v bytovém domě v družstevním bytě se společnou anténou, kde současně probíhají stavební práce na výstavbu lodžií. Od včerejšího dne mi nefunguje televize ani v obýváku, ani v ložnici (hlásí mi to na obrazovce, že je nízký singál). U obou televizí mám set.top box.Televize v obýváku a zásuvka na společnou anténu sousedí s bytem a celou stoupačkou, kde probíhají stav.práce - v bytech se vyřezává prostor na balkonové dveře. Teď nevím, jak zjistit, zda je problém se slabým signálem u mě nebo někde ve společné anténě. Moc děkuji za rady. Radka Mrázová

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zeptejte se sousedů pod Vámi a nad Vámi, zda to mají stejně? Případně se obrátit na družstvo, zda není hlášena porucha STA?

doplněno 02.02.23 10:25:

jj, pokud to pod Vámi i nad Vámi sousedům funguje, zkontrolujte vše u Vás, zda jste o něco omylem nezavadila, jinak zavolejte na družstvo.

radka*
hodnocení

Děkuji za reakci, zapomněla jsem ve své otázce uvést, že jsem u sousedů nade mnou byla, a tam TV normálně funguje a předpokládám, že pokud by byla nějaká větší porucha, tak to družstvo zveřejní na nástěnku. Ale mohu se mýlit..:). každopádně všem dík za reakce. R.

olinl
hodnocení

0x

Zkontrolujte všechny "spoje" (zastrčené antenní kablíky) u vás a pokud bude vše u vás v pořádku, tak to bude chtít antenáře(asi objednat havárku přes správce). Je možné, že se při opravě ve stoupačkách něco někomu povedlo "znefunkčnit". Párkrát jsem zažil od řemeslníků.. Může to být drobnost, ale i nemusí.

hodnocení

0x

Tak moje vlastní zkušenost.

4 televize: 2x nová s DVBT2 tunerem a 2 se settop boxem všechny 4 na jedné anteně...

Televize se settop boxem nehrají některé programy a důvod je, že mají nižší citlivost na sílu signálu, prostě stačí horší kvalita a ty programy prostě nejdou...

Zkoušel jem i různé settop boxy a vždy to byla katastrofa.

Pak jsem dal 2 televize vedle sebe každá z jiným příjmem (DVBT T2 vz. settop box) a ta s tím tunerem prostě jela...

Cituji z dotazu - "Od včerejšího dne mi nefunguje televize ani v obýváku, ani v ložnici"

Že by oba settopboxy zároveň ztratili citlivost zrovna včera, když ještě předevčírem fungovaly normálně *zmateny*? ;)

111®
hodnocení

0x

To spíš vypadá na to že dělníci někde něco porušili. Nahlásil bych to okamžitě družstvu, než dělníci zmiznou..nebo osadí dveře a co pak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]