Nejste přihlášen/a.
Hezký den, bydlím v bytovém domě v družstevním bytě se společnou anténou, kde současně probíhají stavební práce na výstavbu lodžií. Od včerejšího dne mi nefunguje televize ani v obýváku, ani v ložnici (hlásí mi to na obrazovce, že je nízký singál). U obou televizí mám set.top box.Televize v obýváku a zásuvka na společnou anténu sousedí s bytem a celou stoupačkou, kde probíhají stav.práce - v bytech se vyřezává prostor na balkonové dveře. Teď nevím, jak zjistit, zda je problém se slabým signálem u mě nebo někde ve společné anténě. Moc děkuji za rady. Radka Mrázová
Zeptejte se sousedů pod Vámi a nad Vámi, zda to mají stejně? Případně se obrátit na družstvo, zda není hlášena porucha STA?
jj, pokud to pod Vámi i nad Vámi sousedům funguje, zkontrolujte vše u Vás, zda jste o něco omylem nezavadila, jinak zavolejte na družstvo.
Zkontrolujte všechny "spoje" (zastrčené antenní kablíky) u vás a pokud bude vše u vás v pořádku, tak to bude chtít antenáře(asi objednat havárku přes správce). Je možné, že se při opravě ve stoupačkách něco někomu povedlo "znefunkčnit". Párkrát jsem zažil od řemeslníků.. Může to být drobnost, ale i nemusí.
Tak moje vlastní zkušenost.
4 televize: 2x nová s DVBT2 tunerem a 2 se settop boxem všechny 4 na jedné anteně...
Televize se settop boxem nehrají některé programy a důvod je, že mají nižší citlivost na sílu signálu, prostě stačí horší kvalita a ty programy prostě nejdou...
Zkoušel jem i různé settop boxy a vždy to byla katastrofa.
Pak jsem dal 2 televize vedle sebe každá z jiným příjmem (DVBT T2 vz. settop box) a ta s tím tunerem prostě jela...
To spíš vypadá na to že dělníci někde něco porušili. Nahlásil bych to okamžitě družstvu, než dělníci zmiznou..nebo osadí dveře a co pak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.