Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, jaké máte zkušenosti s "chutí" náplní u těch výkonějších el. cigaret. Po vyzkoušení jednorázových el. cigaret mi vyhovovalo jejich použití místo klasických cigaret a jednorázovky mi "chutnaly". Tak jsem se rozhodl koupit plnitelnou el. cigaretu (konkrétně Smoktech Stick Prince), a když použiji třeba i oblíbenou příchuť, tak je chuť strašně hořká. Je to dáno tím, že je cigareta moc výkonná a "přepaluje" náplň, nebo by měla být chuť stejná, jako u těch jednorázovek? Děkuji zkušeným vaperům.
Koupil jste si e. cigaretu na jiný styl vapování DL (Potah rovnou do plic)
Jednorázovky jsou MTL Jak klasická cigareta (Pusa - plíce)
Koukněte nejprve na videa na youtube (Vapetalk s Karotkou, Goodwin vapevlog) mají tám videa pro začátečníky i pokročilé
Protože radit krok po kroku, to je tak na týden
Ano, o způsobu potahování vím, ale ono to má špatnou chuť pořád.
A divil by jste se, ale ty jednorázovky lze vdechovat také přímo do plic. Osobně odzkoušeno a běžně jsem je tak kouřil.
Spíše si říkám (a přiznávám se), jestli to není moje chyba. Vím, že se u nových cigaret (resp. nových žhavících hlav) má nakapat liquid nejprve i do žhavící hlavy. Já liquid nalil přímo do zásobníku s tím, že jsem to nechal 10 minut vsakovat (v domnění, že to přece musí stačit), než jsem cigaretu použil, ale dovniř žhavící hlavy jsem nic nenakapal. Takže se možná spálila ta vata uvnitř žhavící hlavy.
Liquid mám od značky Aramax: poměr 50/50, obsah nikotinu 12mg. Momentálně s příchutí jahody. Ta tam sice cítit je, ale zároveň je cítit taková hořká "připálená" chuť. Ty jednorázovky chutnaly mnohem lépe. Cigareta bohužel nemá regulaci výkonu, pouze regulaci přisávání vzduchu. Kupoval jsem ji víceméně na zkoušku. Kdyžtak můžu časem koupit jinou. Zkusím zítra vyměnit tu žhavící hlavu (u cigarety je jedna náhradní) a uvidím, zda to pomůže.
tato e.cigareta ma v sadě dvě hlavy o odporu 0.17ohm
A je určena pro DL potah, kupte si liquid o poměru 70/30
50/50 je příliš hustý a proto se vám spirálka napekla
Tak to jste mi možná pomohl, jestli to opravdu může způsobovat ten nikotin. Koupím ještě beznikotinové náplně a naředím si to. Jsem úplný začátečník a vycházel jsem z rad na stránkách prodejců: normálně jsem kouřil cca. 10 běžných cigaret denně a prodejci takovým kuřákům doporučují náplně s obsahem nikotinu 10mg (ty zrovna neměli, proto jsem koupil 12mg). Ale ty jednorázovky, co jsem měl, mají obsah nikotinu 20mg a přesto chutnají sladce (mluvím tedy o ovocných příchutích, které mi vyhovují).
Jako náhradu el cigarety bych spíš doporučil Uwell Caliburn G2 do toho se pak dá dát ta silnější náplň třeba těch 12mg. Je to na krátké potahy se silnější dávkou nikotinu třeba někde do hospody. Obsluha je jednoduchá a docela vydrží.
To co ste si koupil vy je spíš na hodně dámu s sílu max 3-6mg jináč to není moc dobré.
Navíc jednotlivá chuť se docela mění v závislosti na tanku a ty smoky nejsou nic moc , dále u tohohle modelu je nemožnost regulace výkonu pálí to tam pořád naplno. A spotřeba liquidu bude dost velká abyste si kupoval tyhle hotovky tak se nedoplatíte. Na zkoušku ten Smoktech asi dobrý , ale u většiny známých kteří vapují dál tohle skončilo poměrně brzy v šuplíku nebo to byl styl pošli to dál. Když byste chtěl něco na tenhle styl vapování tak bych volil spíš něco takovéhleho.
UWELL Crown 5 BOX MOD 200W Sada
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.