Nejste přihlášen/a.
Jedna z konečných možností je odnést tablet do servisu telefonů, tabletů-elektroniky, tam si s tím poradí(i s displejem), ale z velkého procenta přijdeš o data. Jinak vyzkoušej jako první připojit tablet datovým kablíkem USB k počítači nebo noťasu, jestli to něco nabídne(počítač připojen k internetu, vyjmout z tabletu SD a SIM kartu-může to způsobovat tu poruchu). Další zkus dostat to tovární nastavení tlačítky vypínání a hlasitosti vícekrát-třeba i šestkrát, desetkrát. Další je odpojit na delší dobu baterii-ale je potřeba rozebrat tablet, po hodince baterii opět připojit.
Děkuji. O data mi nejde, o ty jsme přišla v podstatě tak jako tak a mám tam v podstqtě jen hry. Nic duležitého, jen mě to mrzí, nemám ted na jiný a obávám se že oprava vyjde na stejné peníze jako sehnat jiný odpovídající.
SD karta v něm nikdy nebyla, na Simku nemá slot. K PC to manžel připojoval, bohužel při přehrání to vždy na 80% zamrzne a spadne. Nově nahrát nejde a tovární nastavení tlačítky vždy vyvovalo pouze toho zeleného panáčka. Na jiném tabletu - stejného typu to funguje, na tomto ne. Bohužel záložní tablet je na prd, proto jsem chtěla zachránit hlavně tento
každopádně děkuji, asi jsem skončila ![]()
Dobrý den, co to je za čáry na té obrazovce? Nejsou to praskliny v obrazovce? Neublížil tomu tabletu někdo? Jestli dostal pořádně zabrat, tak bych se nedivil, kdyby už nechtěl naskočit. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.