Nejste přihlášen/a.
Jedna z konečných možností je odnést tablet do servisu telefonů, tabletů-elektroniky, tam si s tím poradí(i s displejem), ale z velkého procenta přijdeš o data. Jinak vyzkoušej jako první připojit tablet datovým kablíkem USB k počítači nebo noťasu, jestli to něco nabídne(počítač připojen k internetu, vyjmout z tabletu SD a SIM kartu-může to způsobovat tu poruchu). Další zkus dostat to tovární nastavení tlačítky vypínání a hlasitosti vícekrát-třeba i šestkrát, desetkrát. Další je odpojit na delší dobu baterii-ale je potřeba rozebrat tablet, po hodince baterii opět připojit.
Děkuji. O data mi nejde, o ty jsme přišla v podstatě tak jako tak a mám tam v podstqtě jen hry. Nic duležitého, jen mě to mrzí, nemám ted na jiný a obávám se že oprava vyjde na stejné peníze jako sehnat jiný odpovídající.
SD karta v něm nikdy nebyla, na Simku nemá slot. K PC to manžel připojoval, bohužel při přehrání to vždy na 80% zamrzne a spadne. Nově nahrát nejde a tovární nastavení tlačítky vždy vyvovalo pouze toho zeleného panáčka. Na jiném tabletu - stejného typu to funguje, na tomto ne. Bohužel záložní tablet je na prd, proto jsem chtěla zachránit hlavně tento každopádně děkuji, asi jsem skončila
Dobrý den, co to je za čáry na té obrazovce? Nejsou to praskliny v obrazovce? Neublížil tomu tabletu někdo? Jestli dostal pořádně zabrat, tak bych se nedivil, kdyby už nechtěl naskočit. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.