Nejste přihlášen/a.
Starou fólii sloupnout. Osobně bych si na telefon "sklo"nedal, když praskne, je tam vidět "pavouk", raději bych si tam nechal dát fólii s doživotní zárukou např. u Datartu Instalace ochrann/... , osvěčila se mi, a displej nešetřím, dělám v prašném prostředí..
@re4zon: Přesně tak. Mám Ulefone Armor 3WT, ochranných skel už jsem za 3 roky rozbil asi 5 (většinou pádem z kapsy u kalhot na hrubý asfalt/beton/štěrk), ale na displeji pod ním a rámečku okolo (prodáváno dohromady za 3000+ Kč) ani škrábanec. Když sklo praskne, tak ho holt sundám a vyměnim, při ceně v řádu desítek Kč za kus není problém mít v šuplíku dalších 10.
Ještě záleží na typu telefonu a jeho rámečku, jestli je hliníkový, plastový(kombinace) a jak je ta dotyková plocha nebo přímo displej vyroben až k okrajům telefonu. Kolega v práci má "ajfon s celoplošným displejem" a už řešil displej po pádu na zem z výšky jednoho metru-tedy další problematika je použití gelového polofutrálu nebo knížky. Mám knížku, tu používám jako stojánek. Sice není vidět telefon v plné kráse, ale mám prázdné ruce a můžu se například v klidu najíst a ještě čučet na videa. Párkrát mi také spadl, vždy bez újmy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.