Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit vhodný nabíjecí adaptér k iPhone SE, ovšem pouze s USB-A portem. Klidně i originál od Apple. Bohužel nyní většinou nabízí nabíjecí adaptéry pouze s USB-C portem...my ale máme k dispozici kabel s koncovkou USB-A. Našel jsem např. zde tento: smarty.cz/...
ale zdá se mi poměrně malý nabíjecí výkon 5W na rozdíl od USB-C, který má výkon 20W...Dá se něco takového sehnat s výkonem větším než 5W? Díky
Zdravím,
na stejném e-shopu můžete vybírat, např. od Apple, nebo jiného výrobce:
Pokud chcete ještě rychleji nabíjet, dokupte přechodový kabel USB(A)-USB-C a kupte si 20W nabíječku..
ps: z mé zkušenosti, pokud mi vyjde baterie přes den, tak nabíjím přes noc pozvolna tou nejslabší. A pokud potřebuji rychleji během dne dobít, mám 10W. A pokud nestačí, tak např. tato nabíječka s 20W ale s konektorem USB-C:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.