Nejste přihlášen/a.
Ahoj Koupili jsme nový set-top box. Po nějaké době, asi po dvou měsících.. se začal sekat obraz. Chvíli obraz jede, potom se kousne na jednom místě ale zvuk jede dál. Když přepnu na jiný kanál a vrátím potom zpět na původní kanál. Obraz i zvuk se rozběhne. Kde by mohl být problém?
no od vstupu do STB až po vstup do TV. viděl bych to na nedotlačený SCART jestli to jde přes něj, ale to by dělalo na všech programech. Takže zkontrolovat všechny kabely, resetova STB a znovu naladit totéž TV
ještě se mohlo uklízet a nebo máte nějaké kabely v souběku..či jste něco přidával, stačí prodlužka
Ahoj, sice jsou tu otázky a odpovědi rok staré, ale i tak zkusím. Mám set-top box mascom mc720t2-hd a také se začal sekat. Zvuk jede dál, ale obraz ne. Musím přepnout na jiný program a pak zpět a zase chvilku funguje. Nicméně, ač mi to přijde být hodně divné, tak jsem zjistil, že jakmile vypojím ten samý set-top box u dětí v pokojíku, tak to přestane. Ze zdi v obýváku jde klasická anténa a na ní mám rozdvojku a jeden kabel jde do obýváku a druhý do dětského pokoje. Ze set-top boxu jde dál přes hdmi. Může toto být opravdu příčina sekání?
Na střeše je centrální anténa a pochybuju, že bude někdo vědět co tam ta firma před x lety dala nebo nedala. Otázka byla zda je možné, aby druhý set-top box na rozdvojce dělal to, že se seká obraz toho prvního. I kdybych obešel sousedy, tak určitě nebudou vědět zda je to sekání obrazu od druhého set-top boxu. Proto se ptám tady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.