Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě nevzbudil budík?

Od: pansvacinka® odpovědí: 14 změna:

Nezvonil budík. V liště bylo to, co je na obrázku. Nic jsem nemačkal, žádné odložení - nic. Jak je to možný?

Proč mě nevzbudil budík?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Protože vás má váš mobil rád a ví, že vstávat takto brzy člověka pomalu zabíjí. ;)
Jinak tedy budím se konkrétním mobilem bez problému cca rok a dnes ráno 5:10 poprvé taky nezvonil.
hodnocení

Ale jo, no *nevi* Jenomže co když to udělá zítra zase?

Tak už bude jasné, že to není náhoda, ale láska. ;-D Navíc fakt chcete takto vstávat i v sobotu?
hodnocení

Jo, mám nepravidelný směny. Pak zase ostatní jdou do fachy a já mám dva tejdny volno. :-P

ml1

Navrhuju nařídit si další dva, jeden z nich určitě zvonit bude.

hodnocení

3x

Budik sice moze byt zapnuty, ale v systeme mozu byt vypnute zvuky od aplikacie budik, ak je mobil v tichom rezime.

hodnocení

2x

Že by zvonil a Vy ho neslyšel?

hodnocení

No je fakt, že to bylo na noční a já měl špunty v uších, aby mě nerušil chod přístrojů .. *zmateny*

Ale nic jsme nemačkal, ani podvědomě.

edudant
No tak řekněte šéfovi, ať vám koupí pořádnýho budíka, nebo reálně hrozí, že zaspíte konec pracovní doby a budete spát přesčas. Budík pro něj bude levnější, než platit přesčasy.

Znám lidi, kteří si museli dávat starého budíka na talířek a mimo dosat ruky, aby museli vstát a pak zamáčknout.

Upřimně, nechápal jsem takové lidi, páč mne se nikdy nepodařilo zaspat.

ml1

Budíka zásadně na jiný konec místnosti. To je samosebou. A na mobilu nastavit opakované buzení. A taky tak, aby se nedal z postele zamáčknout.

Jinak by to chtělo udělat zkoušku: nastavit na nějaký blízký čas a sledovat jestli a jak bude zvonit. Ono totiž jen něco nastavit a nevědět co to dělá je ošidné, třeba to opravdu nemusí dělat nic.

hodnocení

2x

Zdravím,

také mi nezazvonil. Poprvé jsem to neřešila. Po třetím nezvonění pomohlo vrácení do továrního nastavení. Už zvoní jak má ...*smich*

hodnocení

2x

Od jisté verze Android není buzení součástí systému Android, ale běžná aplikace. Systém může vyhodnotit aplikací BUZENÍ jako dlouhodobě neužívanou a laicky řečeno je uklidí/uspí, tak jak se to u běžných aplikací provádí. Důvodem je šetření baterie, uvolnění paměti ... Závěr: Spoléhat se na standardní hodinkové systémy.

Případně zkusit dle návoduzakázat uspávání.

hodnocení

1x

Napiš v kolik jsi šel včera spát?

Jak je možný že tvůj telefon něco dělá nebo nedělá, to nevím.

Ale vím, že když jdu já pozdě spát, tak první budík neslyším vůbec. Druhý budík slyším až po minutě buzení.

Nastav si budík na jinou hodinu a vyzkoušej, jestli bude v daný čas budit. A taky vyzkoušej zmáčknout odložení buzení a podívej se na displej jaké ikony tam budou. To že tvrdíš žes nic nemačkal ještě neznamená, žes ten budík nezmáčknul podvědomě.

Nebo občas telefon restartuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]