Nejste přihlášen/a.
Vážení,
mohl by mi někdo doporučit nějaký fitness náramek, který silně vibruje, když máte příchozí hovor? Měl jsem Honor Band 5. Tam mi síla vybrací vyhovovala ale při každém odpojení jsem musel zapnout aplikaci a znova náramek připojit.
Nyní jsem si pořídil docela drahý Garmin VivoSmart 5 a i nejsilnější vibrace v hlučném prostředí tak tak registruji.
Protože se pohybuji v hlučném prostředí, náramek potřebuji k upozornění na příchozí hovor. Ostatní funkce jsou mi jedno. Snad jen aby se sám po odpojení připoji jako to umí Garmin.
Předem děkuji za doporučení.
Ideálně zajít do kamenné prodejny a vyzkoušet osobně.
Jinak k tomu odpojování. Na androidu je to docela věda.
1) Povolit automatické spuštění aplikace
2) Zakázat automatické odebrání oprávnění po určitém čase (nová super funkce )
3) Pro aplikaci zakázat spořič baterie
4) Ideálně spuštěnou aplikaci zamknout (zde si nejsem jistý zda to poslední verze androidu podporuje, starší to uměly)
Přes to všechno se mi starý mobil s Androidem 7 občas nepřipojil. Pomohlo vypnout BT na mobilu i v hodinkách a pak zároveň zapnout.
Nový mobil s Adroidem 12 zatím šlape bez chyby.
Jo a mám taky GARMINY
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.