Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tarif neo modrý

Od: lukas321® odpovědí: 2 změna:

Dobry den potřeboval bych poradit ohledně tarifu: Family NEO Modrý/svět Basic zajimá mě jenom tenhle

zajimalo by mně jestli pri telefonovní ja z ČŘ+420 XXX XXX XXX na SK+421XXX XXXX XXX

je volání neomezeně jako v čr nebo je to spoplatněno nějakou sazbou např 5kč/min

Protože když jsem volal O2 tak jednou mi řekli že to je spoplatněno 5kc/min a jiný zase že je to zadarmo tak tet nevím

hledal jsem to ale asi špatně nebo jsem se přehlídnul *zmateny* Proto předem děkuji za vysvětlení.

Prosim o odpověd lidí kteří to ví :)

Děkuji.

Tarif neo modrý

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice to nevím, ale nikdo neodpovídá, takže ...

Tady ja napsáno: Pokud chcete volat do zahraničí z území ČR, nejde o roaming, ale o mezinárodní volání.

A tady je cena mezinárodního volání do EU (tedy i na slovensko) 5,40kč/min

Ale... podle té vaší tabulky s podmínkama akce máte "Volání do ostatních sítí v ČR a EU"(což by mělo být i to Slovensko) zdarma.

Takže je možné, že fakt máte na Slovensko volání zdarma, ale ten první operátor

- nepochopil co jste mu řekl

- nevšiml si že mluvíte o akčním tarifu

- špatně jste mu vysvětlil co máte za tarif

(nehodící se šktněte)

...takže se díval na běžné podmínky a podle těch se na Slovensko platí.

Osobně bych si vytiskl tu tabulku a vydal se do nejbližší prodejny O2 ať mi to vysvětlí, když na infolince říká každý něco jiného. Jestli opravdu znamená to "Volání do ostatních sítí v ČR a EU"i mezinárodní volání na Slovensko

hodnocení

Děkuji za reakci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]