Nejste přihlášen/a.
Dobry den potřeboval bych poradit ohledně tarifu: Family NEO Modrý/svět Basic zajimá mě jenom tenhle
zajimalo by mně jestli pri telefonovní ja z ČŘ+420 XXX XXX XXX na SK+421XXX XXXX XXX
je volání neomezeně jako v čr nebo je to spoplatněno nějakou sazbou např 5kč/min
Protože když jsem volal O2 tak jednou mi řekli že to je spoplatněno 5kc/min a jiný zase že je to zadarmo tak tet nevím
hledal jsem to ale asi špatně nebo jsem se přehlídnul Proto předem děkuji za vysvětlení.
Prosim o odpověd lidí kteří to ví
Děkuji.
Sice to nevím, ale nikdo neodpovídá, takže ...
Tady ja napsáno: Pokud chcete volat do zahraničí z území ČR, nejde o roaming, ale o mezinárodní volání.
A tady je cena mezinárodního volání do EU (tedy i na slovensko) 5,40kč/min
Ale... podle té vaší tabulky s podmínkama akce máte "Volání do ostatních sítí v ČR a EU"(což by mělo být i to Slovensko) zdarma.
Takže je možné, že fakt máte na Slovensko volání zdarma, ale ten první operátor
- nepochopil co jste mu řekl
- nevšiml si že mluvíte o akčním tarifu
- špatně jste mu vysvětlil co máte za tarif
(nehodící se šktněte)
...takže se díval na běžné podmínky a podle těch se na Slovensko platí.
Osobně bych si vytiskl tu tabulku a vydal se do nejbližší prodejny O2 ať mi to vysvětlí, když na infolince říká každý něco jiného. Jestli opravdu znamená to "Volání do ostatních sítí v ČR a EU"i mezinárodní volání na Slovensko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.