Nejste přihlášen/a.
Mám TV se sat.vstupem,po uložení nových sat.programů Kombi+ přestal TV fungovat a naskočil obraz který se asi po 3 sekundách ztratí a naskočí vstup satelitni (ikona) a to se pořád opakuje.Dělá to ikdyž není v TV ca modul s kartou . Když dám kartu do sat.přijímače Go-Sat přes HDMI hrají všechny programy.Když se mi podařilo přepnout na DVB-T2 vše funguje bez problému,Má cenu to opravovat nebo se dívat přes HDMI. Děkuji
Modul i s kartou jsem už používal v TV a hrálo to bez problému jen jsem si změnil balíček z Flexi 10 na Kombi+ třeba to nemá s tou změnou nic společné.
jirib: V otázce je: "...Dělá to ikdyž není v TV ca modul s kartou..." Takže nekompatibilitou ca modulu to nebude.
No naladil pozemní vysílání a to funguje.
Předpokládám, že tím chtěl jen naznačit, že pozemní vysílání funguje a tudíž problém bude jen v satelitním tuneru.
Přesně tak,pozemní funguje satelitní ne,s parabolou to nemá nic společné ta je dobrá přes satel.přístroj Gosat to jede, naTV jsem nic neladil mám to přes Fast scan naladěné,zkusím teda to dát na tovární nastavení a uvidím. Zatím díky. Jo a blblo to i když v TV nebyl zasunutý ca modul s kartou
Nemyslím si, že by to měla způsobit změna balíčku programů. Zkusil bych vrátit TV do továrního nastavení. Pokud to nepomůže, zeptat se v nějaké servisu kolik by stála oprava. A pokud je to novější televize (třeba rok), tak bych tak do 15-20% původní ceny do toho šel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.