Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth sluchátka+ tv

Od: dezo odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.chci si koupit blootuth sluchátka k tv.Kdyz je spárují s tv a zapnu, půjde zvuk i v tv.dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepude, protože v tv vybíráš výstupní zařízení zvuku. A nemůžeš mít vybraý dvě.

re4zon
Proc radis nesmysly? U vetsiny televizi stredni tridy a vys jde nastavit zvuk na ruzne vstupy zaroven. A nekdy i u tech nejlevnejsich.

hodnocení

0x

U většiny TV běžně nejde zapojit oboje současně. Ale u TV Samsung, od r.v. 2015, by to snad mělo jít. Odzkoušeno nemám, ale budu rovněž zkoušet, mám tuto TV z roku 2019. Našel jsem jak by to snad mělo jít- odkaz:

samsung.com/...

Jinak snad existují také nějaké redukce pro "snímání"a přenos zvuku z jiných konektorů TV, které repra neodpojují (Scart, digitální optický, audio cinch). Při použití těchto by to snad mělo rovněž nějak jít.

covybrat.cz/...

U mé lg jsem měl oba výstupy naráz...
mate59

LG TV mám taky oba výstupy naráz,zvuk se dá ovládat zvlášť,sluchátka mám na kabel,jack 3,5mm,spokojenost.

Tak to jsem nevěděl. Mám LG na chatě a tak jsem zvědav, zda na té to jde. Na tom Smasungu to normálně nejde. Když dám kabel, vypne konektor, když dám BT, vypne volba. Ještě vyzkouším to, co jsem nyní našel v souvislosti s dotazem a uvádím v mé původní radě. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]