Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realme 8 4GB/64GB.Je neco lepšiho za tu cenu

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Budu si kupovat tel.viz před.otázky.Moc semy libí ale má absenci přisvetlovaci diody,a netuším jestli ma stereo repro.Ale chci se poradit jestli je neco lepšího do 5000.Rádio nutné a dioda potěší.*dril*.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

v dané skupině je pár kousků, ale za ne je tato volba nejlepší..., jen bych možná rovnou šel do 6/128GB

makak
hodnocení

0x
Nějaká motorola

hodnocení

0x

Přisvětlovací LEDku samozřejmě má, je i vidět na fotkách. Nemyslel jste notifikační?
Stereo nemá, hlasitý reproduktor je jen jeden, na spodní straně.

Jinak bych dnes určitě přemýšlel spíše o 5G verzi a 6/128 GB.

hodnocení

0x
Motorola Moto G32 6GB/128GB - 4149,-Motorola Moto G41 6GB/128GB - 4680 ,-Xiaomi Redmi 10 6GB/128GB - 4490,-Motorola Moto G42 6GB/128GB - 4899,-Samsung Galaxy A13 A135 6GB/128GB - 4550,-Xiaomi Redmi Note 11 6GB/128GB - 4957,-Motorola Moto G60s 6GB/128GB - 4790,-Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB - 5205,-Na výběr je dost.. :) já osobně bych šel do tý první motoroly. Výkon v pohodě cena krásná. Mě osobně vydrží mobil max 3 roky potom už to nedává baterie :)
Já realme 8 kupoval z pár podobných adeptů před rokem a zvítězil tehdy oled displej osmičky. Telefon je fajn a do budoucna oled pro mne bude celkem stěžejní váha při výběru, je to super technologie.

hodnocení

Pro Dexolus.Moc dekuji za par informací-Motorola moto 32.Budu ji kupovat.Každému moc děkuji za radu.Moc si toho vážim.

je to hezký, ale realme má prostě krásný video .. já mám verzi 6s - taky natáčí 4K - a když jsem něco natočil za dobrých podmínek, není problém si to přehrát na TV... - jinak má parametry vlastně stejný, jen android 12 místo 11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]