Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha tv

Od: zakola® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poraďte mi, prosím, někdo, jak dostat program PRAHA TV do mé TV SAMSUNG UE 32K5502AK, rok výroby 2015, tedy nemá ANDROID.

Tento program totiž nevysílá v kabelovém pásmu, které používám, ale vysílá pouze v terestrickém pásmu. Sloučit oba kabely, tedy z antény a kabelu nemůžu, protože se některé kanály z kabelovky nenaladí, jelikož se to míchá s terestrickými frekvencemi, které vysílají bohužel na velmi blízkých frekvencích s kabelovými. A kdybych chtěl jenom kabely do TV nějak přepínat, tak bych vždy musel TV přelaďovat, a tedy si rozházet pořadí programů, tak jak je mám nastavené.

Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud TV nemá samostatné módy ladění pro kabel a anténu se svými seznamy programů, které by se daly přepínat (některé typy to mívaly), tak mě napadá akorát nechat kabelovku v TV přímo a DVB-T2 kanály si naladit přes settopbox a v případě potřeby jej zapnout a přepnout VSTUP TV na HDMI.
Akorát to bude pár stovek stát.
hodnocení

S tím settobboxem to je dobrý nápad. Děkuji vám.

Ano, místo koaxu od antény, zapojeného do anténního vstupu televize, kupte ještě settobox. A zapínejte a přepínejte výstup.
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě...
Jo, kdyby TV neměla anténní vstup, pak ano, settobox
Tak, jak radí mikihans...

hodnocení

0x
Z antény PRAHA tv... koax do anténního vstupu, následně:
Změna signálu televizního vysílání
Živé vysílání
Po stisknutí navigačního tlačítka doprava na ovladači vyberte možnost Anténa a poté možnost Anténa
nebo Kabel.
Nalaďte na Anténa...Kabel naladěný máte...Kabelovka
Opsáno z návodu...pro váš typ tv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]