Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky iphone si poridit?

Od: verona odpovědí: 21 změna:
Jaky iphone je nejlepsi si poridit za nejlepsi cenu a kvalitu? Premyslim nad 13 pro max nebo 12 pro max nebo je jeste nejaky za lepsi cenu a vykonnost, s vetsi pameti?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

7x

Nejlepší Iphone je ten, který nemáš;)

Musí to nutně být jablko?

hodnocení

2x
Osobne bych sel do Iphone 13 pro max, pokud bych chtel utratit tolik penez. Jelikoz mi nesedi velka placka, tak jsem sel jen do iphone 13 a spokojenost. Jen srovnani letemsvetemapplem.eu/...

nox®
hodnocení

1x
Osobně bych si iPhone nekoupil, ale z hlediska běžného užití nevidím moc důvodů, proč připlácet za 13ku. Pokud řešíte cena/výkon, porozhlédl bych se i jinde. Pokud je to otázka stylu, tak je to úplně jedno, většina lidí nerozezná poslední modely a stačí, když to má na zádech jablíčko.

pepeek
hodnocení

1x

Pokud využijete propojenost neustále zdokonalujícího se ecosystému, funkce, dlouhou podporu, větší soukromí a bezpečenost, které Apple nabízí není proč váhat a šel bych do 13 pro max. Každej kdo využívá plnej potenciál Apple systému ví, že neexistuje výrobce co by mohl konkurovat. Pokud je vám tohle cizí a víte, že nebudete používat další produkty jako hodinky, macbook atd atd, šel bych do OnePlus 10 Pro alza.cz/... O Samsungu S22 ultra bych přemýšlel jen v případě, že koupíte verzi se Snapdragon čipem, kterej je určenej právě pro americkej trh. Jejich tragickej model s Exynosem co prodávají v evropě je něco neuvěřitelnýho, akorát výsměch lidem za ty peníze. Pokud vás nelimituje budget, není důvod kupovat nějaký Ulefone. Ještě bych uvedl věci na pravou míru, @mathew, iphony mají sice nižší kapacitu baterie i RAM než většina androidů ve stejné cenové relaci, ovšem iOS umí efektivněji tyto prostředky využít. Stačí se podívat na srovnání a neplácat nesmysly.

anon65534

>větší soukromí
Kde? V softwaru kde nelze ověřit co se v něm děje, u společnosti která stěžuje sledování všem kromě sebe? Která si vytírá se zákazníky řiť jako kterákoliv jiná ne-li více?
>Větší bezpečnost
To je hezké jak nikdy nezapomenete zmínit tohle ale to že jste tam prakticky ve vězení na pospas tomu co vám apple dovolí nainstalovat už nikdo nezmíní. Nemluvě o tom že bezpečnost nelze ověřit bez přístupu ke zdrojům které jsou určitě taky tajené pro soukromí uživatelů.

verona
hodnocení

Jde mi o to, ze odjizdim pracovat do Ameriky, kde je podle me lepsi mit apple
krtek6

tak zrovna tam bych odjížděl tak s Nokii 3310 a měl jak to i na obranu...kde jsi na takovou ptákovinu přišla?

Kupte si 13, mám ji rok a jsem 100% spokojená.

Tak ten Iphone bude mozna lepsi si koupit v Americe.

Slečna to asi bere z pohledu statusu.
Bohužel musím konstatovat, že i z pohledu technického je možná Apple lepší, protože někteří operátoři (třeba AT&T) mají svůj "whitelist" zařízení, která jsou podporována v dané síti. Zatímco u jiných značek je to vypsané podle modelů, u Apple jim stačí iPhone 6 a novější (u AT&T).

hodnocení

0x

Ano, lepší iPhone už je ... iPhone 14 PRO MAX

verona
To ano, ale ja jsem za nej dat ochotna max. 25000,-, 40 000 za mobil mi prijde orpavdu prehnane
A 25.000 opravdu přehnané není? Podle mne je telefon nad 10 tisíc pro běžné použití, pokud tedy člověk nemá nějaké specifické požadavky naprosté rozhazování peněz.
verona
Tak ale pod 10k nesezente tak kavlitni kameru ani velke uloziste ani baterku
mathew
O jaké velké baterce to mluvíte? 13 max má 4352 mAh což je podprůměr a 12 je na tom ještě hůř. Úložiště seženete a navíc u Androidu jde většinou ještě použít SD karta. No a co se týká fotek tak pochybuji, že když vám jich ukážu 10 tak trefíte tu co vyfotil iPhone...
verona
A jaky teda android?
verona
Do iphonu sd karta nejde?
mathew
Ne nejde. Jakýkoliv, který má aspoň 6 GB RAM a 128 GB úložiště a 5000mAh baterku. Třeba nějaký z těchto mobilni-telefony.heureka./...
Pokud se vám žádný nelíbí tak si tam dejte další výrobce a nebo si ty parametry upravte. Případně se zajděte podívat do obchodu.
Na takzvaně špičkové video je kamera, ne mobil. A nezlob se, každý machruje se superhypermega videem a stejně si pak akorát mobil zaplaví tunou záběrů z nichž naprostou většinu už nikdy ani nevzhlédne. Podobně jako fotky - jsou lidé schopni za rok napráskat tisíce fotek jedna jak druhá. K čemu to jako je?

Libore *palec2**palec2*Zlatá slova. Vytesat do kamene a pozlatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]