Nejste přihlášen/a.
Opět prosím o radu, zda a jak se dá poslouchat televize přes bezdrátová sluchátka. Jsem laik, potřebuji to vysvětlit polopaticky. Bydlím v domě, kde mám poněkud zvláštní sousedy. Včera mi poslala sousedka, co bydlí pode mnou svoji "tiskovou mluvčí" se vzkazem, že mi hraje příliš hlasitě televizor a ji to ruší, pokud s tím něco neudělám, tak to bude muset řešit. Nemyslím si, že by mi televizor hrál příliš hlasitě, spíše bude problém v tom, že někdo z předchozích obyvatel tu položil plovoučku bez odpovídající izolace. Nicméně se chci vyhnout problému, tak jsem uvažovala o použití sluchátek k televizoru, konektor na připojení sluchátek tam není, takže snad by se to dalo vyřešit bezdrátově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.