Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha telefonu do PC

Od: honza1673® odpovědí: 5 změna:

Přeji hezký den,

Huawei P9, snažím se odzálohovat do PC, ale nejsem schopen se připojit. Stáhl jsem HiSuite, telefon připojím k PC pomocí datového kabelu, ale na displeji telefonu mi nenaskočí nabídka, zda se chci spojit pomocí USB s PC. Samozřejmě, že se snažím tahem prstu po displeji dolů vyvolat tuto nabídku, ale nenaskočí a telefon se s PC nespojí. Víte někdo jak dál?

Honza

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Co zkusit jiný kablík, neni ten váš jen nabíjecí.
Nebo použít jiný program "MyPhoneExplorer"

Také doporučuju starý osvědčený MyPhoneExplorer. Proti značkovým programům má výhodu univerzálnosti. Kromě možnosti kopírování a ovládání telefonu z PC umožňuje vytvoření záloh kontaktů, SMS a poznámek kamkoli, synchronizaci kontaktů s Windows a jednoduchý přenos do libovolného jiného telefonu.

tj
hodnocení

2x
Přesně, zkusit jiný kabel, o kterém budete na 100% vědět, že je datový. Za další zkusit jiný USB port. Na každém déle používaném PC, nebo notebooku, jsem měl USB porty, které chytaly hned a ty, kterým se nějak nechtělo. Zkuste jiný kabel a jiný USB port... A zkusit vše zaktualizovat. Je možné, že vám vše fungovalo, pak přišla aktualizace, která pozměnila něco k horšímu a třeba už je vydána opravná, ale od té doby jste ještě novou nestáhl a nenainstaloval.

111®
hodnocení

1x
Na to musíte zapnout ptofil "vývojář" nastaveni-system-O telefonu-a asi 5x poklepat na nápis EMUI. Objevi se ze jste vývojář.

hodnocení

Tak to mě nenapadlo. Zkusím, ale zítra, momentálně jiný nemám. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]