Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chromecast

Od: alarm® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám prosím otázku.V obýváku mám chytrou tv TCL android 80 cm a na programy se dívám od firmy nejpřipojení.Dcery v pokoji mají tv se set top boxem na společnou anténu.Mám tv od tchána která je 110 cm avšak není chytrá.Tu TCL dám holkám do pokoje a my si necháme tu velkou v obýváku.Je to LG a abych se mohl dívat dále přes internet bude stačit když si koupím google chromecast HD nainstaluji si aplikaci z google play a mohu se dívat na tv?Je to tak správně?Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete se dívat na vaši TV přes mobil? Pokud ano, tak je to už jen o tom, jestli daná aplikace je podporovaná Google Chromecastem. Mobilem potom předáte dané vysílání Chromecastu a ten začne streamovat obsah do TV. Mobilem ale nadále budete přepínat programy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]