Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko. Moc se ve tom nevyznám, ale mám v plánu si nakoupit mobilní data (doposud jsem je nepoužíval). Jak poznám, jestli už je náhodou nemám?U datových přenosech mám totiž poznámku - "Mohou být účtovány poplatky za přenesená data". Když tu funkci zapnu, tak mi najede internet normálně (prohlížeč nebo facebook appka).
Když tu funkci zapnu, tak mi najede internet normálně. ... Takže nějaké data na vašem čísle máte. Ať už v rámci paušálu nebo předplacenky.
Pokud máte paušál, tak ani z faktury se to nemusíte dozvědět. Já mám na vyúčtování "Datový provoz (z tarifu, balíčků, navýšení datového limitu): 0 Kč" I přesto, že mám spoustu dat v rámci paušálu.
Takže nejjistěji se to dozvíte u svého operátora. Ať už na prodejně nebo na zákaznické lince. "Dobrý den. Chci se zeptat, mám na svém čísle nějaká volná data? Kolik? Kolik stojí dokoupení dalších dat? ...Děkuji, nashledanou" Otázka jedné minuty na telefonu.
Data mít nemusí.
Pokud je doma na wifině a jen si zapne data, tak pojede dál na wifi.
Já jen, že tazatel je zřejmě naprostý nováček co se týče těchto věcí.
Píše "...Když tu funkci zapnu, tak mi najede internet normálně. ..." Tak tiše (a možná naivně) očekávám, že před zapnutím té funkce mu internet nešel. Ale třeba ano. Lidi jsou různé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.