Nejste přihlášen/a.
Stačí se JEN POŘÁDNĚ podívat... nahoře a dole toho panelu jsou 2 šroubky...odmontuju, vydělám kryt, vyměním cedulku...mě vždycky všichni čerti berou když vidím jak na to někdo něco lepí samolepkou
...žádnýho elektrikáře na tohle není třeba...tohle je uživatelsky vyměnitelný...nevím co z toho každej dělá atomovou vědu
OT: Kdyby sis dal praci s prectenim navodu (pokud je to tve tablo) anebo kontaktovanim osoby odpovedne, namisto retuse toho obrazku, tak by to bylo efektivnejsi
Ps: pokud nejsi osoba odpovedna, tak do toho radeji nehrabej
Nerozumim.
To bylo na tazatele @pecik, kde v prvotnim obrazku jsou zjevne zretusovana jmena... Taky bys mu urazil pracky, ne?
Tohle tablo se musí rozebrat, nechal bych to na elektrikáře, bude to mít za deset-patnáct minut hotové i s dotažením spojů a vizuální kontrolou a přezkoušením jestli je to funkční. Jsou tam slabé drátky a nešikovností se může tablo znefunkčnit. Jinak lidé si tam zvenčí lepí obyčejnou papírovou samolepku se jménem(dlouho nevydrží) nebo nálepku vytištěnou na plastový pásek štítkovačem/popisovačem např. Dymo, Brother
Doplním o obrázek, str. 14 a vpravo strana 7...čtyři šroubky...
Ale já bych vás nepochválil; pak je každá jmenovka na jiném podkladu a jiné písmo i styl...nejlépe, když to dělá jeden člověk, a to jsem u nás já. A pro výměnu jmenovky potřebuji speciální bit, musím rozebrat panel tlačítek (zde sice naležato) a teprve pak se dostanu na to správné místo; a občas se při zpětné montáži objeví ulomený drát...
Tak jsem tomu věnoval nějaký čas, šrkoubky nahoře, plast pryč a pod plastem ještě dva šroubky. Hotovo, díky za rady, nerady
..snad sem nepřibyde dotaz: Sousedům se nejde dozvonit od dolních zvonků, ještě minulý týden to fungovalo..
To už bude problém sousedů, já bych se být jím k tomu nehlásil.
U nás bych se obrátil na domovníka, ale ten asi to má skvěle na háku, trvalo rok než vyměnil rozbité sklo alespoň se při tom aktualizovaly jmenovky, několik let byly různě přelepované. My teda to máme na zámek, takže šroubovák by na to nestačil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.