Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungování kabelové televize

Od: pavelkonig odpovědí: 3 změna:

Mám roky kabelovou televiz od Vodafonu dříve UPC. . Přestaly mě fungovat mimo ČT programy na HD rozlišení.

Bez HD programy fungují. Poskytovatel mě řekl, že mám vadnou kartu. Mě se to moc nezdá, že některé jdou a jiné ne.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Proč nepokračuješ v původní otázce? Nač zakládat novou?
ČT vysílá vše v HD.
Ostatní vysílají v HD třeba přes satelit a podobně. Klasické pozemní vysílání již v HD není.
Ale musíš to řešit u poskytovatele.

hodnocení

0x

podívej se do původní otázky...

A máš vůbec přijímač schopný přijímat DVB-C? Vodafone (exUPC) totiž v kabelové síti vysílá i balík 30 základních programů systémem DVB-T, který je chytnutelný zdarma (pokud od nich máte Internet). Na tento balík stačí libovolný DVB-T (tedy i ta starší verze) přijímač a v HD tam jsou skutečně jen programy ČT.

Pro příjem programů vysílaných v kabelovém systému DVB-C, kde je mnoho desítek programů a více jich je HD, je zapotřebí odpovídající přijímač a dekodovací karta.
Zdroj: poradte.cz/...

111®
hodnocení

0x
Vodafone muzes naladit bud jako antenu, nrbo jako C kabel obe jde naladit jen pro cabel pro zakodovsne programy pitrebujes kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]