Nejste přihlášen/a.
Mám roky kabelovou televiz od Vodafonu dříve UPC. . Přestaly mě fungovat mimo ČT programy na HD rozlišení.
Bez HD programy fungují. Poskytovatel mě řekl, že mám vadnou kartu. Mě se to moc nezdá, že některé jdou a jiné ne.
podívej se do původní otázky...
A máš vůbec přijímač schopný přijímat DVB-C? Vodafone (exUPC) totiž v kabelové síti vysílá i balík 30 základních programů systémem DVB-T, který je chytnutelný zdarma (pokud od nich máte Internet). Na tento balík stačí libovolný DVB-T (tedy i ta starší verze) přijímač a v HD tam jsou skutečně jen programy ČT.
Pro příjem programů vysílaných v kabelovém systému DVB-C, kde je mnoho desítek programů a více jich je HD, je zapotřebí odpovídající přijímač a dekodovací karta.
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.