Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory

Od: patrik odpovědí: 7 změna:
Mám otázku koupíl jsem od známého reproduktor JBL párty box 1000 a doma ho poslouchat nemůžu tak jsem přemýšlel že bych si pronajmout garáž na to samozřejmě v zimě bych toho tam nenechával ale třeba takhle přes léto ještě případně začátek podzimu na to je to dobrý nápad? Nebo bych si měl sehnat něco jiného třeba nebytový prostor

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Proč si kupujete něco, co doma nemůžete poslouchat?
Poslouchejte si to někde, kde tím nebudete nikoho rušit. Klidně v té garáži.
Ale kupovat si mono "partybox" na poslech hudby?
Za ty peníze byste mohl mít docela slušnou stereo aparaturu na domácí poslech. Hudbu z jednoho reproduktoru může poslouchat jen naprostý barbar ;)
Nebo si kupte sluchátka a ty můžete poslouchat kdekoliv.

Třeba mu ten kámoš dlužil peníze a reproduktor byla přijatelná cesta, jak to splatit.

musím říci... protože to máme doma taky ...tak to není žádný monopartybox ...je to kvalita s nekutečným výkonem a se spoustou vychytávek a funkcí...samozřejmě dá se to pustit i potichu...no ale na to to není... garáž na ten výkon je málo...teď jsme ho měli sebou na narozeninové oslavě v pronajatém sále a vnouček s tím blbl a i když jsem seděl od toho přes 15 metrů tak se mi srovnala pěšinka ve vlasech *smich* ...u pc mám taky JBL quantum duo-dostal jsem je teď na pod stromeček...hodně dobré ...

@kornel ale já netvrdím, že to hraje špatně nebo potichu. Jen bych si to rozhodně nekoupil na běžný poslech hudby ať už domů, nebo do garáže. A že to není mono? Právě, že je, proto o tom píšu. A hudba z jednoho reproduktoru prostě není to pravé ořechové, ať je jakkoliv kvalitní nebo hlasitá.
19.01.23 11:42

*zed*

Však si klidně mlať hlavou o zeď, já bych si taky mlátil, kdybych si nemohl vychutnat hudbu ve stereu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]