Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení zvukového oznámení SMS

Od: antonin* odpovědí: 2 změna:

Vlastním telefon zn. Aligator S 6500 Senior,zřejmě jsem udělal něco špatně,neoznámí se mi zvukem příchod nové SMS,taktéž se neoznámí připojení k nabíječce. V hlavní nabídce neí NASTAVENÍ, tak ted " rozbalím" vrchní část obrazovy,v pravé dolní části se objeví ozubené kolečko, přes něj se dostanu na APLIKACE o OZNÁMENÍ,Když v této aplikaci kliknu na ZPRÁVY,tak se objeví : OZNÁMENÍ VYPNUTO .Potom je zde informace s vykřičníkem: OZNÁMENÍ TÉTO APLIKACE JSOU V ZAŘÍZENÍ NA VAŠÍ ŽÁDOST BLOKOVÁNA SYSTÉMEM ANDROID, Nevím co stím mám dělat,tak prosím jestli někdo poradí, Předem všem moc děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakip*
hodnocení

0x
A nebude to v nastavení, zvuky a vibrace, hlasitost.

antonin*
hodnocení

Děkuji,i přes to,že je to moc obecná rada. Dva technici přes počítačovou techniku si stím hráli téměř půl hodiny, pomohlo teprve restování telefonu .Taď je vše v pořádku,přest to děkuji za ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]