Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit se sušičkou Beko, než budu volat opraváře.
Během sušení se mi začalo spínat čerpadlo kondenzátu, i když plovák nesepne spínač. Čerpadlo tak jede na sucho a kromě toho hnusnýho zvuku, to nebude dělat dobře ani tomu čerpadlu.
Nesetkal se s tím někdo? Může být problém ještě někde jinde, než v řídící jednotce? Je možné tu jednotku nějak resetovat podobně jako PC? Díky za každou dobrou radu.
Během sušení se mi začalo spínat čerpadlo kondenzátu, i když plovák nesepne spínač. Čerpadlo tak jede na sucho a kromě toho hnusnýho zvuku, to nebude dělat dobře ani tomu čerpadlu.
Nesetkal se s tím někdo? Může být problém ještě někde jinde, než v řídící jednotce? Je možné tu jednotku nějak resetovat podobně jako PC? Díky za každou dobrou radu.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ahoj*
0x
A ty sušíš poprvé? Pračka se sušičkou při sušení dělá neustále takové podivné zvuky. Jak chrochtá samotná sušická nemám páru.
Ale pokud ti to začalo zničehonic blbnout, a máš to v záruce, tak neváhej, a volej servis
luciesudkova
Tez by me zajímalo... Zda tedy zkusit objednat a vymenit čerpadlo... To asi zvladneme sami, ze? Opravar by chtěl susicku odvezt, a to je u nás strašného crcani, musime sundavat umyvadlo se skříňkou... A jeste tahat ze 3.patra...
koutnej
Zdravím,
Bylo to opravdu tím čerpadlem. Když jsem ho zkoušel mimo pračku tak se mi zdálo, že jede normálně a potichu, ale koupil jsem nové a problém vyřešen.
Opravdu je to tak, jak mi někdo psal, že se čerpadlo spíná periodicky a ne jen při tom sepnutem plováku.
Bylo to opravdu tím čerpadlem. Když jsem ho zkoušel mimo pračku tak se mi zdálo, že jede normálně a potichu, ale koupil jsem nové a problém vyřešen.
Opravdu je to tak, jak mi někdo psal, že se čerpadlo spíná periodicky a ne jen při tom sepnutem plováku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]