Nejste přihlášen/a.
Obavam se, že tady je každá rada drahá, ale zkusit se má všechno.
Mám výše uvedený tablet a nekam se mi zatoulal kabel. Tablet je umrety, po celé republice neni k dostání. Dnes jsem tomu venova zatím "jen" 8 hodin. Nemaj, stary model, neberou tel, dokonce mi na jeden mail napsala pani, at ten kabel vyfotim , tak jsem se alespon zasmala.
Tablet potrebuju od unora, kvuli kabelu kupovat novy fakt nebudu, nic mu neni, je dobry.
Jakykoliv mikdo USB kabel tam jde, ale nenabijí.
Je tady mozna nejaka rada, nebo treba níhoda, ze by nekdo mel zbytecny a prodal?
Jsem zoufala.
Diky za jakoukoliv pomoc!
ODPOVIDAM VŠEM!
vsem, kterym to nebylo lhostejne.
Myslela jsem si od zacatku, ze staci jakekoliv mikro USB. Ale pouzivala jsem jen origos kabel. Ted, kdyz jsem ho nekde ztratila. jsem chtela pouzit kazdy jiny s tim micro USB. Ale ouha, opravdu to nenabijelo! Asi 4 ruzne a tak jsem byla zoufala. Po vasich odpovedich jsem zalovila jeste v kabelech a jeste eden nasla. A svete div se, nabiji!
Nejen ze mam radost, a ne malou, ale soucasne kroutim hlavou nad tim, co mi rekly hlavy pomazane od Samsungu!? Vlastne i ze Samsung servisu?
Dala jsem se ukecat hlavne proto, ze ta original byla resena tak, aby netrcela do prostoru, ale smerovala do prava.
Asi pátek 13., jenze me to sebralo kus dne! Na druhou stranu se jedena ani jedna nesmí hned vzdat.
DEKUJI VSEM!
Konec dobrý, všechno dobré.
Ale tuším, že nabíjí jakýkoliv kabel USB. Některé nepřenášejí data (jsou určeny jen k nabíjení), ale nabíjet by měl každý.
mám podobnou zkušenost s kabelem MikroUSB u Lenovo - měl jsem doma 10 kabelů různých značek - na ostatní přístroje fungovaly všechny. Na jeden tablet ale fungoval jen a pouze tento. Když se zničil, kupoval jsem tuším ještě 3, než jsem našel ten správný... - možná nějaký půlmilimetr uvnitř? kdo ví...
Tak jsem ráda, ze v tom nejsem sama, mnozí se domnívali, ze jsem uplne blba, nakonec jsem si to myslela uz i ja!
Pujdu si do ALzy koupit rychlonabijeci kabel a tablet sebou!
to rychlonabíjení nemusí být vždy výhra - já mám sice mobil, který to zvládne, ale raději ho při práci napíchnu na nabíjení pomalé a nabíjím pár hodin. To rychlé baterii hodně zahřívá a jsou teorie, že baterie pak vydrží méně...
Fakt ne? Ja ho moc nepouzivam, jen na ruznych cestach abych netahla notas. Jestli je to rychlonab zbytecne, dam si poradit. Normalni touhla micro nab trva docela dlouho, tak jsem si myslela ...?
Rychlonabíjecí kabel neexistuje. Existují rychlonabíječky, které se "dohodnou"s mobilem/tabletem že i on podporuje rychlonabíjení a pak nabíjejí vyšším napětím (než 5 V) a vyšším proudem (než 1 A). Já teda používám rychlonabíječky aliexpress.com/... ve verzi s displejem ať vím, co se při nabíjení děje, ale když jsem je kupoval, tak byly za polovinu než dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.