Nejste přihlášen/a.
Zdravím, můžete mi prosím, někdo poradit vyzkoušenou aplikaci do telefonu, která umí automatické nahrávání hovorů a fungují na Android 11/12? Všechny apky co jsem zkoušel, vyžadují zapnutí vždy při přijetí hovoru. Například v autě s HF to nedáte, jinde třeba nevzpomenete. Vím, že došlo ke změně s přechodem na nový Android ( se starým telefonem mi to fungovalo) a podle jakéhosi nařízení je nahrávání omezeno, ale je to perfektní věc, třeba pro dohledání posunutého termínu v servisu, u doktora ... Díky
Termín doktora si nahrát nesmíte, protože GDPR. Ovšem petiční archy kandidátů prezidenta ministerstvo dalo k vyhodnocení podezřelé soukromé firmě nedodržující základní zákonné povinnosti. Komplet osobní data včetně politického zaměření. Včetně přístupu do státních registrů..
No, hlavně, že bude vybrán ten správný a příznivci nesprávných budou po zásluze potrestáni.
Zdravím.
Ano, pokud si dobře pamatuji, tak tohle dříve šlo.
Bohužel, momentálně zakázáno pro ochranu osobních údajů.
____
Posunutí termínu u doktora si zapište třeba za uši
Zkoušel jsem ji a po zapnutí nahrávání vždy příjemný ženský hlas oznámí, že následující hovor je nahráván (Redmi Note 9, Android 11).
Někde na internetu jsem četl, že každý chytrý mobil má v sobě aplikaci na nahrávání hovorů, ale v distribuci EU je ta aplikace zablokovaná. A prý stačí v mobilu nastavit jako region nějakou asijskou zemi a aplikace se v nabídce objeví a funguje. (Ten článek se mě ale nedaří znovu najít.) Vyzkoušené to ale nemám, protože mám mobil Xiaomi (Android 10, Miui 12) u kterého systémová nahrávací aplikace ještě normálně funguje.
Spolecnost google si muze v tomto smeru delat co chce. Ono to ve skutecnosti chrani tu vetsinu, protoze ono dobre vedi, ze je spousta blbu, kteri by ty nahravky zneuzivali a pak spojitost vyrobce os-nahravka, to nevhces. Drive ty aplikace povinne pipaly do hovoru...
samozrejme ze nikdy zadne legislativni zakazy neplatily, to bylo jen bububu na hlupaky, pokud vim tak snad v Saudske arabii byl snad zakaz kamery?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.