Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro automatické nahrávání hovorů

Od: mire® odpovědí: 15 změna:

Zdravím, můžete mi prosím, někdo poradit vyzkoušenou aplikaci do telefonu, která umí automatické nahrávání hovorů a fungují na Android 11/12? Všechny apky co jsem zkoušel, vyžadují zapnutí vždy při přijetí hovoru. Například v autě s HF to nedáte, jinde třeba nevzpomenete. Vím, že došlo ke změně s přechodem na nový Android ( se starým telefonem mi to fungovalo) a podle jakéhosi nařízení je nahrávání omezeno, ale je to perfektní věc, třeba pro dohledání posunutého termínu v servisu, u doktora ... Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Termín doktora si nahrát nesmíte, protože GDPR. Ovšem petiční archy kandidátů prezidenta ministerstvo dalo k vyhodnocení podezřelé soukromé firmě nedodržující základní zákonné povinnosti. Komplet osobní data včetně politického zaměření. Včetně přístupu do státních registrů..

No, hlavně, že bude vybrán ten správný a příznivci nesprávných budou po zásluze potrestáni.

hodnocení

0x

Zdravím.
Ano, pokud si dobře pamatuji, tak tohle dříve šlo.
Bohužel, momentálně zakázáno pro ochranu osobních údajů.
____
Posunutí termínu u doktora si zapište třeba za uši :-D

hodnocení

0x
Bohužel, také mi to ze stejného důvodu velmi chybí. Termín doktora, nebo když mi někdo zavolá a já si jeho příjmení pamatuji tak 3 vteřiny..
Bohužel. U novějších mobilů je asi jediným řešení nahrání alternativní ROM. Třeba u Redmi 10s tato funkce ještě je v Indonéské ROM, tu jsem nahrál, funguje, ale nesmím povolit aktualizaci.
Štve mě to, není u nás zakázáno si hovory nahrávat, jen je nesmíte zveřejnit. Od jisté doby už jsou všechny změny jen k horšímu.
U Redmi 11s už to nejde.
Některé aplikace snad automaticky nahrávat umí, ale jen miktofon, tedy slyšíte jen sebe, ale protistranu téměř ne.

ahoj*
hodnocení

0x

Tak to už je jak na iPhone, tam to nešlo nikdy přes simkartu (z důvodu ochrany:)

Jedině přes alternativní aplikaci (VoIP).

hodnocení

Tak jsem hledal dál a zatím jako funkční se jeví aplikace Cube ACR, funguje na Android 12. Kvalita nahrávání nic moc, ale o to nejde. Hlavně že lze dohledat o čem byla řeč.
jjjjjjj

Tady je něco o tom, jak ji nastavit:

xm.cz/...

Taky jsem ji zkoušel. Potíž ale je, že novější androidy rády bez varování zabíjejí aplikace na pozadí. Takže v mém případě byla pravděpodobnost nahrání tak 50 %. Což je úplně na ..., pokud na to není spoleh. :-/
riva

Zkoušel jsem ji a po zapnutí nahrávání vždy příjemný ženský hlas oznámí, že následující hovor je nahráván (Redmi Note 9, Android 11).

Mám 11s android 12 MIUI13. Zabíjí vše na pozadí jak vzteklej bez ohledu na zamčení v RAM i vyjmutí z úspory baterie i autostart. Děs, i Whatsapp je v něm nepoužitelný. A po poslední aktualizaci se to ještě zhoršilo, neustále se snaží mít za každou cenu aspoň 1,7 GB volné RAM.

jjjjjjj
hodnocení

0x

Někde na internetu jsem četl, že každý chytrý mobil má v sobě aplikaci na nahrávání hovorů, ale v distribuci EU je ta aplikace zablokovaná. A prý stačí v mobilu nastavit jako region nějakou asijskou zemi a aplikace se v nabídce objeví a funguje. (Ten článek se mě ale nedaří znovu najít.) Vyzkoušené to ale nemám, protože mám mobil Xiaomi (Android 10, Miui 12) u kterého systémová nahrávací aplikace ještě normálně funguje.

jjjjjjj

Něco jsem přece jen našel:

samsungmagazine.eu/...

ahoj*

Spolecnost google si muze v tomto smeru delat co chce. Ono to ve skutecnosti chrani tu vetsinu, protoze ono dobre vedi, ze je spousta blbu, kteri by ty nahravky zneuzivali a pak spojitost vyrobce os-nahravka, to nevhces. Drive ty aplikace povinne pipaly do hovoru...

samozrejme ze nikdy zadne legislativni zakazy neplatily, to bylo jen bububu na hlupaky, pokud vim tak snad v Saudske arabii byl snad zakaz kamery?

A co tak rovnou z mobilu vyhodit foťák, co kdyby s ním někdo vyfotil něco, co nemá, a pak to zneužil? ;) A funkci diktafonu bych taky zakázal, ta je minimálně stejně nebezpečná, jako nahrávání hovorů.
Já mám od listopadu nahranou aplikaci - záznamník hovoru - je to zelené sluchátko a červeným písmem REC. Nahrává mi jména a čísla. Mám android 13.

ml1
hodnocení

0x

Mám hloupý telefon (nějaká levná nokia) a nahrávání hovorů funguje zcela samo a bez problémů.

Problém není nahrávání (navíc GDPR se týká firem, ne lidí), ale následné nakládání s nahrávkou a v tom byl problém těch aplikací, že s tím nějak nakládaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]