Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze uchovat moje MC světy?

Od: 832483254812354 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám na svém telefonu stažený Minecraft Beta 1.19.10.22. Je z happymodu. Vím, že by se stahovat hry z jiných obchodů neměli, ale co jsem měl dělat. Chvíli jsme s kamarádem hráli tu samou verzi (měl taky z happymodu), ale on si pak stáhnul novější a už jsme spolu hrát nemohli. On si teď nedávno z happymodu stáhnul verzi nonbeta a doporučil mi jí též. Já jsem ji zkusil stáhnout, ale bohužel mi vyjela hláška že tento balíček není kompatibilní s mým balíčkem Minecraftu. Moje otázka tedy zní, kde seženu svoje Minecraft Bedrock Pocket Edition světy, abych je mohl zazálohovat na počítač a poté opět vrátit? Děkuju všem za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krakex*
hodnocení

1x

Dle všeho, co jsem našel, už světy z MC nejsou v interním úložišti.

Z nějakého důvodu se vývojáři rozhodli ukládat světy do kořenového úložiště v systému.

Tím pádem, pokud máte tzv. rootnutý telefon, můžete editovat/mazat atp. světy v

/data/data/com.mojang.minecraftpe/games/com.mojang/

Ale, pokud nemáte root, asi máte smůlu, jediné co můžu doporučit, v přímém nastavení hry, byste měl být schopen změnit cestu pro ukládaní světů na SD kartu.

Profile > Settings > Game Directory

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]