Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otaznik ohledně mobilní aplikace

Od: hortenzie odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nevíte, k čemu slouží mobilní aplikace ANYDESK?
Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
AnyDesk je softwarem pro vzdálenou správu, vzdálenou pomoc, on-line podporu nebo prezentaci vzdálené plochy. Software umožňuje připojit se na vzdálené zařízení jako jsou počítače, servery nebo mobilní zařízení, a to kdekoliv na světě. Aplikaci vyvinula německá společnost AnyDesk Software GmbH ve Stuttgartu. Wikipedie
Stačí takto?
Něco o bezpečnosti anydesk.com/...
hortenzie
hodnocení

Děkuji. Já jen, že mi několikrát volali z nějaké společnosti a po telefonu mě připojovali k tomuto softwaru.
ahoj*

Tak bacha aby nechtěli po tobě aby ses přihlásil/a do internetového bankovnictví :)

to radši ty své peníze pošli vnoučatům

re4zon
hodnocení

3x
Nic takoveho nepouzivej, pokud velmi dobre nevis, co delas. A uz vubec ne na radu nekoho na telefonu. Zrovna anydesk pouzivaji podvodnici nejvic.

hodnocení

2x

*cert* Pokud neznáte k čemu AnyDesk je, okamžitě odinstalovat. Jinak "nějaké společnosti" dáváte vzdáleně k plné dispozici svůj mobil nebo počítač i s údaji.

hortenzie
hodnocení

Díky, tohle je pro mě důležité. Právě tohle upozornění po mě chtěl telefon, když mi pan na telefonu vysvětloval, že mi za to jeho firma pošle peníze. Že mu předávám plnou kontrolu nad mým telefonem? Nesmysl.
Jak mohu využít takovou aplikaci, když už ji mám v telefonu?

1. Můžete povolit přístup jen důvěruhodné osobě. Určitě nepovolit přístup neznámé osobě.

2. Kdo je důvěryhodná osoba? Prvotně vy osobně (z počítače třeba v zahraničí můžete nahlížet do zapomenutého mobilu doma), pronajatý servis (u firem, kde si platí podporu v případě poruch, ale jsou nastavena velmi omezující práva, co mohou servisovat), a podobně

3. Než se začne používat, naučit se základy, provést nastavení AnyDesk (práva přístupu, hesla, zda přenášet zvuk, video ..., práva instalace - může jít o instalaci malware - škodlivin). Návodů i v češtině na internetu je plno, například Vzdálená plocha s/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]