Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výber mobilu

Od: scarie odpovědí: 6 změna:
Dobrý deň, prosím Vás poradíte nejaký dobrý mobil? Teraz mám Lenovo A606, veľkostne mi vyhovuje. Moc nechcem nejakú veľkú "lopatu". Batéria, výdrž stačí na deň. Ďakujem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neuvádíte žadné cenové rozpětí.

doplněno 08.01.23 15:01:

Určitě zkuste kouknout na něco z modelové řady Galaxy A u Samsungu. Třeba Samsung Galaxy A13 4Gb/64Gb.

Rozhodně bych už dneska nešel do ničeho, co má míň než 4Gb RAM paměti.

scarie
hodnocení

Veľkostne by mi vyhovoval Samsung Galaxy S22, len tá cena :( alebo Samsung Galaxy A53 ...

Tak pokud vadí cena, co třeba předchozí Samsung Galaxy A52 (5G)? Pokud ho ještě někdo má, tak bude určitě levnější a loni to byl hit. Já si ho nemůžu vynachválit, podle některých recenzí je i rychlejší než nový A53.

Jinak na velikost moc nedejte, to je to poslední. Spíš jde o to, aby fungoval jako celek, byl spolehlivý a dobře sloužil. Až si vyberete, můžete vyrazit do kamenné prodejny ho zkusit.

olinl

Příbuzná má také A52s 5G, je opravdu svižný, baterie opravdu něco vydrží, dobrý foťák -jen ty zbytečnosti při nastavování předinstalovaných aplikací, ale to je Oper. Systém Android.. Jsou na něj i různá pouzdra, včetně "knížky" Samsung Galaxy A5/...

re4zon
To neni androidem, ale nadstavbou samsungu. Ovsem tech zbytecnosti je tam sakra malo, kdyz clovek zhruba vi, kam sahnout (a neco ani nejsou zbytecnosti, kdyz se je clovek nauci pouzivat).
olinl
Díky re4zon za upřesnění. Chvíli jsem se v telefonu "hrabal" a po pěti minutách mě to přestalo bavit-z mého pohledu je tam spousta blbostí, tak trochu i "šmírování", ale někdo se rád předvádí před světem, já o to nestojím. Polovinu věcí bych odstranil a povypínal. Vždy něco ajťáci do founů vymyslí a zdokonalí to tak, až to stojí za prd..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]