Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můžete mi někdo poradit, jak uvolnit paměť v televizoru Sony Bravia KDL 50W? Třeba si chci pustit pomocí červeného tlačítka IVysílání, ale stále se mi objevuje: Stahování z internetu se nezdařilo, protože velikost obsahu přesáhla limit paměti systému.Tato informace se mi objevuje i u aplikace Yt.V manuálu informace, jak uvolnit oaměť nebo mezipaměť není. Děkuji za radu.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
pepr®
4x
To spíš vypadá na malou operační pamět (RAM). To je ta do které se ukládají právě používané stránky. Ta ručně nejde uvolnit. To si obstarává televize sama. Ta TV je 8 let stará a tehdy byly stránky mnohem menší, tak ta velikost paměti stačila, v dnešní době už nestačí.
U Youtube, by mohlo pomoci zabrazit mobilní verzi webu: m.youtube.com
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]