Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv zlobí

Od: smakaballl* odpovědí: 5 změna:

zdravím mám lcd televizor a nevím co se mohlo přihodit asi aktivace nějaké funkce a nebo je v háji .Jde o to že hlasitost klesla na 1/3 a menu je anglicky . hlasitost nejde víc jak na hodnotu 22 a tovární nastavení nalze přepnout , neni to nějaká funkce hotel mód. dík za rady *zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste hledat Language(jazyk). Tam češtinu a potom nějak dál.

smakaballl*
hodnocení

NO dám tam češtinu a hlasitost stejně jen na 1/3 . potom tv vypnu a zapnu a je to v anglištině a nejde ani tovární nastavení *zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed*

mkat*
hodnocení

0x

Pravdepodobne bude chyba v zlom nastaveni.Skuste ho dostat na cesky jazyk a potom to uz bude naozaj lahsie.Az sa to podari ,tak ovladacku si uz nepustite s ruk.

army666*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Já bych viděl jako východisko jestli je tv v záruce reklamaci a pokud není tak opravnu kde by dokázakli do ní nahrát novej software nwbo ji alespone restartovat do původního nastavení přeci jenom v opravnách mají pořádné vybavení a tzv. kouknou a vidí a když to jde tak opraví. přeji hodně zdaru.

chlamak*
hodnocení

0x

Predtim to bylo OK? Pokud prepnete jazyk na cestinu a poradne ulozite, po vypnuti a znovunastartovani by si mel TV "pamatovat" nastaveni. Pokud se TV resetne po vypnuti na "default", je problem s e-promem nebo zalohovacim napetim toho promu (integrovana baterie v TV)

Nebo taky jak pisete - hotel mode - prohrabat se v nabidce a pokud najdete tento mod, tak ho deaktivovat... (Ale i v hotel modu by si mel podle mne TV pamatovat jazykova nastaveni) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]