Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdee Rozzipovat soubor v telefonu

Od: jo* odpovědí: 7 změna:
Pomoc
Poradíte mi prosím jak rozzipovat soubor v telefonu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud ho už máte v telefonu: Správce souborů - archivy (zip) - vybrat archiv (zip sobor) - vybrat kam ho rozbalit.

Jinak při stažení zipu se při jeho otevření telefon zeptá, kam ho chcete rozbalit a tam ho pak najdete.

ahoj*
hodnocení

0x

Myslis parodii na telefon Android?

Ktery soubor, at to zkusime v ios. Tam to tptoz uz jde primo v Stahovani (v browseru).

Tak si přestavte, že Android rozipovat soubor bez problémů umí. Hrozná představa, co?

anon65534

Proč ty ohryzkové vězení nerozesíláš lidem na řešení všech jejich potíží když je musíš mermomoci cpát do každé druhé odpovědi?

Třeba já bych potřeboval podložit stůl, klidně mi tak ze 3 pošli a možná budou lidstvu užitečná i jinak než jako elektroodpad.

ahoj*

Rozdil mezi applem a Androidem je, ze 90% fungujichich iphonu ma posledni aktualni ios a Android? Tak tam odhaduji do 10%? Neboli drtiva VETSINA androidu bude mit starsi nez nejnovejsi OS ... Mozna se pletu, protoze tak dlouho androidy zase nevydrzi fungovat, ale ony se zase stale prodavaji treba s 5-6 let starym OS jakoze levne.

Takze otazka mozna zni, od jake verze Androida umi v zakladu rozipovat? Ja nevim treba to uz umi od verze 2.0 ale pak je otazka, proc by se na to tazatel ptal?

Onehdy jsem resil, od jake verze Androida umi nacitat QR kody protoze 60% telefonu neumelo - zjistil jsem, ze maji stary OS. Viz caste problemy s tim jak mu nefunguje ta a ta aplikace a pak se ukaze, ze pro stary OS uz neni aktualizace...

re4zon
Jiste, protoze co nejde "v zakladu", je spatne. Nedej boze, aby si slo vybrat z desitek moznosti a zdarma. Customizovat si vlastni zarizeni muze jen debil ;)
anon65534

>tak dlouho androidy zase nevydrzi fungovat
To neironicky říkáš při obraně firmy která neustále bojuje proti právu na opravu? Která je notoricky známá tím že i nejbanálnější opravy jsou šíleně drahé? Ta firma ktrerá pájí vše co jde a všechno navrhuje tak aby to bylo tak nerozebiratelné jak je to jen možné? Všechny moje android telefony pořád fungují ale je možné že jsem jen statistická chyba.
>Takze otazka mozna zni, od jake verze Androida umi v zakladu rozipovat?
Otázka: Od jaké verze OS umí iPhony v základu kopírovat a vkládat text? Nápověda: první to není. Ještě jsem se nesetkal s android telefonem který by neuměl rozzipovat ze správce souborů.
>proc by se na to tazatel ptal?
To nevím ale rozhodně to není nejbanálnější otázka kterou jsem tady viděl.
>od jake verze Androida umi nacitat QR kody
Kdekoliv kde si na to nainstaluješ aplikaci? A kdyby náhodou telefon už nebyl podporován přes google play tak bacha: Můžeš si ji nainstalovat bez požehnání googlu odkudkoliv chceš. I kdyby byly všechny QRčtečky nedej bože smazané protože se nelíbili čínské vládě.

Ale můj hlavní problém s tvou originální odpovědí je že je úplně k ničemu a kdyby neexistovala tak si toho nikdo nevšimne protože nepřínáší nic jiného než "hurrr můj krám lepší než tvůj krám" aniž by poskytla alespoň náznak řešení problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]