Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení DVD na TV

Od: sikulka® odpovědí: 4 změna:

mám TV OLED LG a potřeboval bych propojit obraz i zvuk z DVD Panasonic skartem na TV LG HDMI tak aby fungovalo audio i video. Existuje nějaký dobrý převodník?

Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
olinl

Ještě přístroj s napáječem PremiumCord Převo/...

hodnocení

0x

Běžně se to prodává, ale osobní zkušenost nemám, sledujte recenze.

ml1
hodnocení

0x

Pořídit se to dá dneska už celkem běžně (když jsem to sháněl poprvé, musel jsem to objednávat u konráda v německu). Většinou to funguje bez problémů (jeden převodník hdmi->av musel mít přivedené napoájení jinak nefungoval, ostatním stačí, co dostanou po hdmi). Převody ze starého videa na novou televizi a naopak nás ještě budou nějakou dobu provázet a nedělám si iluze, že se to změní, jistě někdo vymyslí nějakou novou generaci konektorů (hdmi je staré minimálně 20 let (byť normální smrtelníci ho používají tak 15), takže to bude chtít inovaci) a máme to tu znova.

Já třeba používám tento gme.cz/... mám dva kousky a každý se chová trochu jinak (např. jeden ukazuje bez signálu modrou, druhý pruhy), ze scartu mám normálně kabel na cinche.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]