Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konektor- redukce na sluchátka

Od: ramirez* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu (tip) na redukci konektoru na sluchátka. Mám reciever Technics (viz. foto), bohužel nemá konektor na "klasický" Jack 3,5.

Děkuji.

Konektor- redukce na sluchátka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
czc.cz/...
Případně v každém normálním elektru ;)

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, kupte si redukci JACK 6,3 (male) na JACK 3,5 (female) - do ni zasunete JACK 3,5 (male) od sluchátek. Zdravím!
doplněno 04.01.23 18:03:

Není to tak důležité, ale za "klasický" JACK bych označil spíše ten 6,3 mm, který byl vyráběn dříve.

ml1
hodnocení

0x

Redukci ze 6.3 mm dřív běžně ke sluchátkům přidávali. Dneska spíš přidávají redukci na 2.5 mm.

Zkuste pohledat, jestli ji od nějakých starších sluchátek doma nemáte. Při troše štěstí bude fungovat. (Já tohle před pár lety potřeboval a půlka se mi jich rozpadla, jak byly mizerné, ale nějakou rozumně funkční jsem také našel.)

Jinak jak zde bylo napsáno, měl by to mít každý lépe vybavený obchod s elektronikou, je to celkem běžná věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]