Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním kino HT-C720 a zkoušel jsem naprogramovat dálkový ovladač od kina, tak aby fungoval i na ovládání tv. V návodu píšou podržet na tom dálkovém ovladači ke kinu tlačítko power a pak zadat kód, tlačítko jsem podržel, tv se vypla, ale žádnou možnost zadat kód mi to nedalo. Nyní ovladač funguje na tv ,ale na kino ne. Nevím teď jak to vrátit zpátky aby ovladač fungoval i na kino, zkoušel jsem znova držet power,ale ovladač stále ovládá jen tv. Dá se to nějak vyresetovat to nastavení? Už jsem z toho zoufalý, Děkuju všem za rady.
nestačí jenom na ovladači přepnout v MODE na VCR? ovladač umí ovládat více zařízení a teď by mohl být přepnutý do modu TV
To jsem taky zkoušel, ať to dám nastavení na tv nebo dvd, pořád to ovládá jen tv. Vůbec nevím jak to vrátit zpátky...
V návodu píšou, pokud chcete aby dálkové ovládání ovládalo i tv, přepněte na dálkovém ovládání tlačítko z dvd na tv, podržte tlačítko power a pak zadejte kód. Pokud se tv vypne je to nastaveno. Tlačítko jsem podržel, ale kód jsem nezadal, po podržení se tv hned vypla a nebyla možnost zadat kód. Po zapnutí už ovladač ovládal jen tv. V poznámce v návodu píšou, že pokud se nezadá kód, bude ovladač ve výchozím stavu ovládat jen tv. Ale bohužel nikde nepíšou jaka to vrátit zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.