Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný signál/vynechává zvuk u bluetooth sluchátek

Od: aurus odpovědí: 7 změna:

Mám sluchátka JBL Tune 510BT z Okay elektra a z ničeho nic mi přestala dobře fungovat sluchátka. Připadá mi že anténa nebo něco se signálem je špatně ale né slucháatkami jelikož mi to dělá jen u PC, ale na mobilu to vunguje výborně.

Děkuji za veškeré rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak se zaměřte na PC, odistalujte ovladače a znova nainstalujte...a reset PC nepomohl?

doplněno 02.01.23 19:15:

A třeba jiné zařízení jede na PC v pohodě?

aurus
hodnocení

Restart nepomohl, ani odebrat sluchátka a znovu spárovat... A odinstalace ovladače nezkoušel ale děkuji za radu.

aurus
hodnocení

Zkusil jsem ale dělá to stále i po reinstal ovladače...Ale i tak nevím co dál.

hodnocení

0x

No a neplete se tam ještě nějakej jinej BT aparátek?

BT už maj dneska snad i vysavače ..

Vymažte zkrátka všechna BT zařízení v PC, nechte jen sluchátka.

olinl
hodnocení

0x

To mi dvoje sluchátka (od O2) dělají také. S mob. telefony sluchátka v 99% v pořádku, u stolního počítače vyzkoušeny dva bluetooth adaptery USB (nemám vestavěný BT modul) a občas "rušení". Možná za to může vzdálenost a neodstínění kablíků/součástek v počítači nebo samotný software v počítači, během vteřiny je tam mnoho "změn".

vernon
hodnocení

0x
Rušení od mikrovlnky? Třeba?

hrutik
hodnocení

0x

Ono občas rušení dělá samotné pc. Pokud třeba máš bluetooth vysílač přímo na desce. Lepší je mít vysílač mimo bednu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]