Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotický vysavač

Od: veronika* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mám dotaz, mám nový robotický vysavač midea M7 pro, asi týden bez problémů, včera ačkoliv byl celou dobu v nabíjecí stanici,po spuštění úklidu pouze z dokovací stanice vyjede a hlásí hned že se jede nabít.kde je chyba? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohoto robota nemám, mám jiného, asi o dost lepšího. A občas se stane, že zadokuje, ale nenabíjí se, protože buď blbě najel do doku anebo prostě má zašpiněné kontakty. Ovšem je fakt, že pokud se to stane, po pár minutách ječí o pomoc. Zkontrolujte kontakty, jak na robotovi, tak na stanici.

hodnocení

0x

Podívejte se v aplikaci, jestli je nabitý. Ale asi nebude,ví, že mu na zvolený úklid nevyjde baterka, tak se jede nabít. Teď mě napadlo - to ho nemáte v nabíjecí stanici, když neuklízí? Pak bych doporučoval dobře přečíst návod.

doplněno 02.01.23 19:24:

Musím se naučit číst - v dokovací stanici byl. Mám jiného, ale u mně to funguje tak, pokud nějak blbě najede ke stanici a nenabíjí se, je málo nabitý a pak dostane pokyn k úklidu, tak se jen trochu pohne, aby chytil kontakt a začne se nabíjet. Takže třeba je to u vás podobně, určitě budete mít v aplikaci možnost kouknout, jak je nabitý, pokud málo, pak je to asi jasné.

veronika*
hodnocení

Právě že v aplikaci to ukazuje baterii plnou, akorát jak se vrátí zpět ukáže se nabíjí se,a pak nabíjení dokončeno, ale když dám zahájit úklid vyjede a zas se vrátí zpět, mrknu na ty kontakty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]