Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem v Kaufu žárovku nevěda ani, že je stmívací. Zdála se mi trochu drahá, ale bylo mi to fuk.
Žárovka komunikuje přes vypínač a dá se "naprogramovat" sekvencí zap/vyp. Jenže vždycky pak začne znovu od začátku (max. svitem 100%)
Chtěl bych, aby si poslední nastavenou hodnotu pamatovala a nemlátit vypínačem na wc, aby svítila míň.
Máte někdo zkušenost s touto žárovkou z Kauflandu?
Těsně vedle. Druhý řádek první zleva značí, že žárovka za méně než jednu sekundu svítí na 60 % jasu (výkonu).
Možnosti krokového nastavení jasu ukazuje obrázek na přední straně krabičky (na vrchní části obrázku žárovky)
100 %, 50 %, 15 %
Tak teď už víme všechno Popisek na krabičce nelže, jenže taky neříká nic o ne/pamatovámí poslední nastavené intenzity světla. Asi to výrobce nepovažoval za nutné.
Mimochodem, když vám to nevyhovuje, jde to vrátit. Jestli máte účet a nepoškozenou krabičku (a tu vypadá, že máte).
@pepr: jo, kvůli dvoum stovkám nebo za kolk to bylo se fakt nepoletím ztrapňovat do Kaufu. Žárovka svítí, to je důležité, jen jsem chtěl vědět, jestli si to i pamatuje, ale asi bude prostě fungovat jen jako obyč. led baňka.
Vám bude trapně a paní na informacích to považuje za rutinu. Jak jinak máte zjistit všechny vlastnosti výrobku, než zapojením a vyzkoušením? Nevyhovuje, nepoškozené vrátím.
Pro někoho (třeba pro mě) je stovka navíc zbytečně vydané peníze (ledka bez té funkce bude stát míň než polovinu). Někdo (vy) nad tím mávne rukou. V pořádku. Bratr je taky takový. Za tu stovku by mu ta cesta nestála.
Ale trapnost by fakt neměl být důvod nevrácení.
A nemusíte tam letět hned zítra. To počká i 14 dní.
A proč by Vám to mělo být trapné ? Já jsem tam také shodou okolností koupila žárovku, ale maličkou 15W a byla asi za 45 korum. Jenomže jsem se spletla koupila na závit a potřebuji bajonet. A ta paní se mne jenom zeptala proč ji vracím, jestli je rozbitá a já jí řekla, že není, ale že jsem se spletla a že se mi nehodí. Víc nediskutovala a vrátila mi peníze.
No tak jo no. Z těch fotek to není poznat. To bych taky už nevracel.
Na druhou stranu, já bych obal bez pořádného vyzkoušení tak brzo nevyhazoval
Příště budete vědět, že i v Kaufu (a jiných super/hyper) se dají věci vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.