Nejste přihlášen/a.
Žádám o pomoc z výběrem soundbaru k TV Philips 50PUS7805/12. Jaký zvolit formát (2.1 - 3.1 - 5.1) zda vybírat Dolby Atmos atd. Pripadně vaše doporučení na základě vlastní zkušenosti
Rozpočet je tak do 6500 Kč. Děkuji za pomoc
Děkuji všem kteří měli snahu pomoci z výběrem.
Nakonec jsem vybral Samsung HW-Q60B/EN který má kvalitní recenze a doporučil mi ho prodejce.
Hezký a klidný den
Proboha lidi... On ma repro v TV... Cokoliv co si koupi, bude lepsi :D Tady je to samej audiofil...
Neporadim model. To co poradim je vzit telefon s nejakou oblibenou skladbou a zajit do obchodu jako je tgreba Datart a vyzkouset vice modelu. Koupit to co vyhovuje vam a nekoukat po nazorech annonymu u klavesnice.
@iks: kdyby sis pořádně přečetl můj první komentář, tak bys zjistil, že přesně tohle dostal ode mě jako radu...a pak se začal rozčilovat, že mu to nestačí...
a ty máš zdroj signálu, který ti bude vysílat dolby atmos, že je to tvůj požadavek? máš tak velký obývák, který potřebuje víe než 2.1? Audiofyl asi podle dotazu nebudeš, tak je to asi jedno, který...
a napadlo tě třeba, že k tomu abych poradil tak potřebuji ty informace, na které jsem se tázal?
@pepr a co jako, že to má TV?...když nemá ten film v sobě dolby atmost jako zvukovou stopu, tak je mu to platný asi jak mrtvýmu kabát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.