Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni vypinače rolet

Od: nick223 odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, poprosim o radu. Jak zapojit tento vypínač rolet. K dospozici jsou 3 draty . Jeden fáze - přívod 230 V a dva dráty od motoru rolety. Jeden drát spíná motor nahoru, druhý dolu. Díky.
Zapojeni vypinače rolet
Zapojeni vypinače rolet #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Někde tam bude schéma, pořádně to prohlédněte anebo, jestli máte možnost, prozvoňte to. Bez záruky - je to gunsan, tam bývá v čísle 1 ostrá fáze, v čísle 3 asi spínaná fáze pro "dolů", v čísle 4 spínaná fáze "nahoru". Zdůrazňuji - asi!

hodnocení

0x
Mám stejný vypínač a mám to zapojené takto, ale drátů tam mám trochu víc, ale jestli vám to k něčemu bude nevím :)
Zapojeni vypinače rolet #3
Zapojeni vypinače rolet #4

hodnocení

0x

Na tvém fóru vypinače je obrázek propojení kontaktů, schéma bude i v manuálu rolety. Ale když k tomu přičtu ulomené drátky ve zdiřkách přístroje, to vše napovídá, že by to měl zapojovat někdo šikovnější.

vercantare
hodnocení

0x

Pokud ještě někdo tápe. Je to 1 - fáze, 2 - dolů, 3 - nahorů, 4 - neosazená, je to jen propoj na spouštění 3, proto ani na schématu není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení vypínače

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]