Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidávat knihy od čtečky kindle

Od: jakub2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám dotaz. Doma máme jednu čtečku kindle paperwhite 5. Chceme si čtečku sdílet s ženou ale žena není schopna posílat knihy do čtečky, její knihy se tam nezobrazí. Moje knihy ve čtečce normálně jsou. Jak dosáhnout toho aby jsme mohli ze dvou účtů posílat knihy do jedné čtečky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nok
hodnocení

1x

Pokud zde neuspějete, máte tři možnosti: zeptat se na Kindle forech, používat jeden účet, vyměnit čtečku za uživatelsky přívětivější (která nemaže "nesprávné" knihy).

mil®
hodnocení

0x

Nejsem žádnej odborník, ale myslím, že z Kindle se můžou číst zase na Kindel jinde ne. Proto jsem si koupil tablet a tam čtu knihy.

jendad
hodnocení

0x

Amazon kindle nezobrazuje prý formát EPUB . V jakém formátu to máte vy? Pomohlo by převést na třeba mobi , PDF

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]