Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chtěl bych poradit, jakého si mám zvolit operátora. Teďka mám T-Mobile. Budu muset mít 2 telefony, tudíš potřebuji 2 SIM karty. Ale netuším, jakého operátora zvolit. Ta SIMka bude na kredit, nikoliv paušál. Nebude ani moc používána, ale chtěl bych mít pokud možno výhodné ceny. Poradí někdo, jakého operátora zvolit? Díky
Já mám Vodafone proto,že jej má celá rodina.Zkoušel jsem O2,narazil jsem na deelera,který mě okabátil tak jsem to zrušil.
Co se týká cen hovorů a ostatních služeb,je to u všech stejné,oni se hlídají a nenechají nikde nadlouho výhodu..Takže,držte se toho,co máte doma.
JABRAKA
Já jsem na vísost spokojený s O2. Má nejlepší pokrytí po ČR a není drahý. U:Fon není špatný, ale má mizerné pokrytí a funguje na úplně jiné síti.
O2, Vodafon, T-mobile fungují v sítí GSM.
U:Fon funguje na CDMA a na to musíte mít speciální mobilní telefon, který Vám U:Fon rád prodá.
UFON je nejmladší, doufám že jeho pokrytí poroste.
Jinak má ceny přijatelné. A já mám od něj dvojku za společný tarif 200 měsíčně, s manželkou si voláme zadarmo.
(Tedy pokud si voláme, občas t pokrytí hapruje. T-mobile tojistí.)
Jo a abych nezapomněl, tuším to tu nebylo řečeno: UFON má jen paušál, předplacená SIMka u něj neexistuje.
Ano U:fon a jeho služby nejsou tak špatné jak někdo tvrdí a ani nejsou tak drahé.A když se využije jejich e-shopu a k tomu se zadá-prodejní promo kod-získá nový zákazník i nějaké slevy.
Dobrá den.
Já jsem kdysi na internetu našel program myslim že se to jmenovalo Tarify. Tam jste zadali komik minut a sms za mesíc provoláte a propíšete a on vám vybral ten nejvhonější tarif od všech operátorů a vy už jste si jen vybrali operátora tak aby vám to co nejvíce vyhovělo vašim požadavkum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.