Nejste přihlášen/a.
Večer jsem vypl rádio, ráno jak jsem ho zapl tak se mi potenciometr zasekl tak, že ním neotočím ani s pomocí kleští.
nevíte jak to vyřešit? je třeba koupit potenciometr nový?
Jestli vám záleží na zachování původního stavu, tak budete muset odvrtat tři nýty, potenciometr rozložit a opravit.
Originální je dvojitý s tahovým vypínačem WN 698 31 M5G 1MG. Ten se vám ale nejspíš nepodaří sehnat. Můžete ale koupit jiný, mechanicky stejný a dráhy vyměnit. Ty budou nejspíš v pořádku.
Ano, pokud si vzpomínám tak jsem kdysi také někomu ten potenc. v Máji měnil, originál se nahrazoval dvoj. potenc. stejných /event. podobných/ hodnot, " modernější" konstrukce /menší průměr těla/ a vypínač byl otočný, místo tahového.
Možná, kdybych prohledal zbylý, různý mat. z té doby na půdě chalupy, něco takového by se tam našlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.