Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhasnuté světlo, když dvířka otevřená

Od: milos* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
sháním mikrovlnku, která při otevřených dvířek nesvítí nebo po chvilce zhasne světlo.
Třeba při "větrání", nebo přes noc, není vhodné, aby světlo svítilo stále.
Nechci gril.
S manualním ovládáním.
Velikost talíře s jídlem 28cm.
Černou.
Volně stojící.
Děkuji za návrhy.
-m

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den! My máme už hodně dlouho mikrovlnku DAEWOO, starou dobře a spolehlivě sloužící klasiku. Je stále "jako nová" díky vzorné péči hospodyně. Mechanický přepínač výkonu a mechanický časovač. Talíř 26 cm. Žárovka svítí jen když mikrovlnka pracuje - točí a hřeje. Když je hotovo, cinkne zvonek, žárovka zhasne, talíř se zastaví a mikrovlnka se úplně odpojí ze sítě. ... A ..je to !, jak jednoduché a spolehlivé! :)

Zhasnuté světlo, když dvířka otevřená
olinl

..přesně. V jednoduchosti je "ukryta" i větší spolehlivost

milous
hodnocení

0x

Vyšroubuj žárovku, pokud ti světlo vadí a myslíš, že žere penize.

Třeba mně po chvíli i při otevřených dvířkách světlo zhasne.

milos*
hodnocení

nejde o to, že žere peníze, psal jsem důvod...

a jakou máš?

milous
29.12.22 23:02

Beko

milos*
hodnocení

a model? ‍

milous

Mám vestavbu, teď nevím zítra mohu kouknout.

hodnocení

0x

Máme tuhle. Je černá, volně stojící, bez grilu a po pěti minutách zhasne světlo. Talíř má skoro 29cm. Má sice ovládání na tlačítka, ale naprosto jednoduché.

Vpravo dole Start 100% výkonu 30s. Každé další zmáčnutí přidá opět 30s. Vlevo dole Stop. Pravda logičtější by byla přehozená pozice tlačítek. (zvykli jsme si) Pro běžný ohřev stačí pro 95% případů. Pro ty ostatní je tam pár dalších tlačítek. Vyberete funkci a nastavíte otočným ovladačem. Váhu, čas, výkon atd.

Pokud by vám vadil i rozsvícený displej, tak lze při vypnuté mikrovlnce zmáčnutím Stopky vypnout i displej.

Tak presně tuto mám také. Potvrzují jednoduchost ovládání i to zhasínáni. Jsem s ní spokojený.

ahoj*
hodnocení

0x

Co je to s manualnim ovladanim? To nejde, na to musi byt elektronika, aby po chvili zhaslo svetlo. Aby tam vyrobce pridal elektroniku a relatko jen kvuli zhasinani zarovky je blbina, takze coste mechanickou mikrovlnku s takovou funkci nenajdes, ale slo by to snadno ubastlit.

Myslim ze mikrovlna z Ikey po chvili sama zhasne.

hodnocení

0x

Kupte jakoukoli s čistě mechanickým ovládáním, která nemá žádnou další elektroniku.

Zhasnuté světlo, když dvířka otevřená #2

milos*
hodnocení

má někdo možnost změřit, zda se do těchto mikrovlnek vleze 28cm talíř?

děkuji

Mikrovlnná trouba Beko MOC20100B

Mikrovlnná trouba ETA 0209 90010

Mikrovlnná trouba Philco PMD 201 B (prý značka není kvalitní)

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]