Nejste přihlášen/a.
Zdravím, fotky z PC i mobilu mi vždy stahuje syn, teď je na delší době v cizině a já potřebuju fotky z mobilu dostat na flash.
Můžete mi to prosím polopaticky vysvětlit, mám samsung - android. Někdy mám jednotlivou fotku, někdy třeba 30 za sebou, to jde asi hromadně, ne?
Díky Tch
Připojte mobil k počítači pomocí usb kabelu - případně na mobilu odpinkněte připojení - v počítači otevřete připojený mobil a najděte složku s fotkami (zpravidla pojmenované Camera, Pictures, Photos, DCIM apod.), vybrané fotky si pomocí dlouhého držení levého tlačítka označte a přetáhněte na plochu/do složky na počítači (pozn. přetahování může trvat dlouho, pokud označíte hodně položek). Z počítače už potom jenom přendejte na flashku - píchněte flashku do počítače, v počítači otevřete flashku a přetáhněte vybrané fotky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.